Τα παιχνίδια της Blizzard έρχονται στο Steam και την αρχή κάνει το Overwatch 2

Νέες δηλώσεις από την εταιρία
20 Ιουλίου 2023 00:21
Τα παιχνίδια της Blizzard έρχονται στο Steam και την αρχή κάνει το Overwatch 2

Η Blizzard ανακοίνωσε μέσα από το site της ότι το Overwatch 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Steam και στη συνέχεια θα φέρει και άλλους τίτλους της στην πλατφόρμα της Valve.

Πιο συγκεκριμένα, το Overwatch 2, το οποίο υπήρχε μέχρι πρότινος μόνο στο Battle.Net όσον αφορά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα κάνει την αρχή και θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 10 Αυγούστου. Επιπλέων, οι παίκτες δε θα χρειάζεται να κατεβάσουν το Battle.net για να παίξουν, ωστόσο θα χρειαστεί να έχουν (ή να δημιουργήσουν) ένα Battle.net λογαριασμό, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους παίκτες στα Xbox, Nintendo Switch και PlayStation.

Μέσα από ένα δελτίο Τύπου, η εταιρία δήλωσε ότι: Καθώς εξελισσόμαστε, έχει εξελιχθεί και η βιομηχανία. Το gaming δεν είναι πλέον μόνο για συγκεκριμένες κοινότητες όπως όταν ήταν το Battle.net όταν κυκλοφόρησε πριν από δύο δεκαετίες.

Το gaming είναι για όλους. Και παρόλο που παραμένουμε δεσμευμένοι να επενδύσουμε και να εξελίσσουμε συνεπώς το Battle.Net, θέλουμε να σπάσουμε κάθε εμπόδιο για να διευκολύνουμε τους παίκτες να βρίσκουν και να απολαμβάνουν παντού τα παιχνίδια μας.

Μπορείτε να βρείτε το Overwatch 2 στο Steam πατώντας εδώ.

Η Blizzard αποκάλυψε μέσα από το δελτίο Τύπου ότι μελλοντικά θα αποκαλύψει περισσότερους τίτλους που θα έρθουν στο Steam και αυτό θα γίνει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αυτό σημαίνει, ότι θα μπορούσε κάλλιστα να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα της Valve το Starcraft, το World of Warcraft, καθώς και το πολύ πρόσφατο Diablo IV.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.