Δείτε καλύτερα τον Venom του Marvel’s Spider-Man 2 του PS5 (ΦΩΤΟ)

Νέες πληροφορίες από την Insomniac Games
19 Ιουλίου 2023 21:26
Δείτε καλύτερα τον Venom του Marvel’s Spider-Man 2 του PS5 (ΦΩΤΟ)

Πρόσφατα μάθαμε ότι το Marvel’s Spider-Man 2 του PlayStation 5 θα διαθέτει ελληνικούς υπότιτλους και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες πληροφορίες, καθώς και μία εικόνα από τον τίτλο.

H Insomniac Games μοιράστηκε στη δημοσιότητα μια ολοκαίνουργια εικόνα από τον Venom, η οποία θέλει να σας δώσει μια καλύτερη ματιά από τον εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel. Το αποκλειστικό έχει το EW και μπορείτε να δείτε καλύτερα τον εχθρό του Spidey παρακάτω:

Μιλώντας στο εν λόγω περιοδικό, ο creative director, Bryan Intihar, μίλησε για το πόσο πολύ είχε εντυπωσιαστεί εκείνος, αλλά και η ομάδα του από τον Tony Todd που θα δώσει τη φωνή του στον Venom. Αρχικά, ο Intihar έμεινε έκπληκτος από την ερμηνεία του στο Candyman του 2021 και δεν άργησε πολύ γρήγορα να μπει στο μυαλό του για το ρόλο του κακού του Spider-Man.

Μιλήσαμε για την αίσθηση της δύναμης, την αίσθηση του φόβου, για το πόσο σαρωτικός είναι ο Venom. Πολύ διαφορετικός από τον Peter. Ο Tony Todd ενσαρκώνει τον Venom στο παιχνίδι μας.

Πόσο διαφορετικός είναι ο Venom της Insomniac από τους άλλους; Σύμφωνα με τον Intihar, ο χαρακτήρας αυτός ενσωματώνει τη δύναμη και είναι κάτι ως αντί-Spider-Man.

Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει να κάνει με την δύναμη και την αντοχή. Την περιφρόνηση. Έχει να κάνει με τον Peter που συμμετείχε πολύ περισσότερο στη δημιουργία του Venom. Νομίζω ότι αυτό μας τράβηξε.

Ο senior narrative director, Jon Paquette, δήλωσε ότι η άφιξη του Venom δείχνει επίσης τι γίνεται όταν ο Peter γίνεται ουσιαστικά ο “host” της δύναμης του symbiote. Η Insomniac Games διαπίστωσε επίσης ότι έχει δημιουργήσει μια τρομακτική νέα εκδοχή του Venom που θα ζωντανέψει απίστευτα με την ερμηνεία του Tony Todd.

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Στο sequel, ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τον Peter να έχει μάλιστα το Symbiote Suit στην διάθεσή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Spider-Man 2: Μάθαμε πώς θα δουλεύει η εναλλαγή των χαρακτήρων

Όσον αφορά την εναλλαγή των χαρακτήρων, κατά τη διάρκεια των αποστολών της κεντρικής ιστορίας, θα είναι προκαθορισμένος ο χαρακτήρας που θα ελέγχει ο παίκτης, όπως είδαμε και στα πρώτα gameplay πλάνα. Μάλιστα, θα υπάρχουν αποστολές μόνο για τον Peter ή μόνο για τον Miles, καθώς και μερικές που θα τους αφορούν και τους δύο.

Στο open world οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με όποιο χαρακτήρα θέλουν, με την αλλαγή να γίνεται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπροσθέτως, ο κάθε χαρακτήρας θα έχει το δικό του skill tree, όπου οι παίκτες θα ξεκλειδώνουν δυνάμεις μόνο για αυτόν, ενώ θα υπάρχει και ένα κοινό skill tree. Τέλος, έχουμε μάθει πως συνολικά η εμπειρία θα έχει έναν πιο σκοτεινό τόνο, κάτι που φυσικά είναι αναμενόμενο αν αναλογιστούμε και το ρόλο του Venom στην αφήγηση.

Το Marvel's Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου για το PlayStation 5.