Γνωστός insider αποκαλύπτει πότε θα έρθει το Resident Evil 9

Η Capcom ετοιμάζεται και για μία μεγάλη ανακοίνωση το 2023
19 Ιουλίου 2023 19:18
Γνωστός insider αποκαλύπτει πότε θα έρθει το Resident Evil 9

Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν πολλές φήμες για το τι θα κάνει η Capcom μετά την κυκλοφορία του Resident Evil 4 remake. Ακούγονται διάφορα, όπως παραδείγματος χάρη για remake του Resident Evil 5 ή άλλων τίτλων της σειράς. Ωστόσο, υπάρχουν και φήμες για το Resident Evil 9 και τώρα, στη δημοσιότητα ήρθε το παράθυρο κυκλοφορίας του.

Σύμφωνα με τον πολύ γνωστό leaker και insider της βιομηχανίας, Dusk Golem, ο οποίος παλιότερα είχε διαρρεύσει πληροφορίες και το remake του Silent Hill 2 της Konami, λέει τώρα ότι η Capcom ετοιμάζεται για μία τεράστια αποκάλυψη. Πρόκειται όπως λέει ο ίδιος για ένα μεγάλο παιχνίδι που θα το ανακοινώσει προς το τέλος του 2023. Ωστόσο, οι δηλώσεις του δε σταματούν εκεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιαπωνική εταιρία θα αποκαλύψει το Resident Evil 9 μέσα στο 2024 και θα το κυκλοφορήσει το 2025.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το tech4gamers, το οποίο δημοσίευσε μία εικόνα με όλες τις δηλώσεις του Dusk Golem (AestheticGamer).

Υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι της Capcom που θα ανακοινωθεί στα τέλη του τρέχοντος έτους και που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024 και πιθανότητα το Resident Evil 9 θα ανακοινωθεί το επόμενο έτος και θα κυκλοφορήσει το 2025.

Φυσικά, επειδή τίποτα δεν είναι επίσημο και μιλάμε για διαρροή, καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Ο leaker δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες ούτε για το “RE9”, αλλά ούτε και για το τεράστιο μεγάλο που θα αποκαλυφθεί στα τέλη του 2023. Παλιότερα είχε δηλώσει ότι η ανάπτυξη του Resident Evil 9 είχε ξεκινήσει το 2018. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.