Διέρρευσε πριν την ώρα του το νέο Borderlands παιχνίδι

Καθώς και μερικές ακόμη επερχόμενες κυκλοφορίες
19 Ιουλίου 2023 15:11
Διέρρευσε πριν την ώρα του το νέο Borderlands παιχνίδι

Όπως έχει συμβεί αμέτρητες φορές στο παρελθόν, έτσι και τώρα, διάφορες επερχόμενες κυκλοφορίες διέρρευσαν πριν την ώρα τους από μια υπηρεσία ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Gematsu.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Film and Publication Board, η αρμόδια αρχή της Νότιας Αφρικής, πρόσθεσε πρόωρα στη βάση δεδομένων της το The Borderlands Compilation: Pandora’s Box για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις κονσόλες. Το νέο αυτό Borderlands παιχνίδι, όπως προδίδει και η ονομασία του, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα κάποια remastered συλλογή που θα φέρει μάλλον τα προηγούμενα κεφάλαια με όλα τους τα DLCs στην τρέχουσα γενιά κονσολών.

Αυτό δεν ήταν όμως το μοναδικό παιχνίδι που αποκάλυψε η αφρικανική αρχή. Συγκεκριμένα, ανακαλύφθηκε και μια καταχώρηση για ένα περίεργο παιχνίδι με όνομα Origination, πάλι για PC και κονσόλες. Πρόκειται για ένα όνομα που είχε κατοχυρώσει η Bandai Namco το Νοέμβριο του 2021 και για το οποίο μάλλον θα μάθουμε περισσότερο στην επερχόμενη Gamescom 2023.

Τέλος, διέρρευσαν και πληροφορίες για το φημολογούμενο Lego 2K Goooal, καθώς και μια PC έκδοση του Baten Kaitos I & II HD Remaster.

Tags: