Αυτό είναι το νέο One Punch Man παιχνίδι και είναι διαφορετικό από το προηγούμενο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Crunchyroll δοκιμάζει την τύχη του σε ένα νέο βιντεοπαιχνίδι για το διάσημο anime
17 Ιουλίου 2023 21:08
Αυτό είναι το νέο One Punch Man παιχνίδι και είναι διαφορετικό από το προηγούμενο (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το πουθενά ήρθε μια ανακοίνωση για τους fans του One Punch Man καθώς έγινε γνωστό ότι έρχεται ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στο πασίγνωστο anime, διαφορετικό από το "One Punch Man: A Hero Nobody Knows" της Bandai Namco που κυκλοφόρησε πριν 3 χρόνια. 

Αυτή τη φορά η Crunchyroll και το εκδοτικό της τμήμα, Crunchyroll Games συνεργάζεται με την Perfect World για να φέρουν το One Punch Man: World, ένα free-to-play παιχνίδι το οποίο αναπτύσσεται για τα PC και τις φορητές συσκευές. Η εταιρία πίσω από την ανάπτυξή του έχει φέρει στο παρελθόν το "Tower of Fantasy" και το "The Phantom X" που ήταν spinoff του Persona 5. 

Πρόκειται για ένα multiplayer action παιχνίδι με cross-play υποστήριξη και cross-progression στα PC, iOS και Android, το οποίο βασίζεται στο σύμπαν του πρωταγωνιστή της σειράς, Saitama. Μάλιστα, το στιλ δράσης του θυμίζει αρκετά αυτό των Devil May Cry με combos, dodges και ultimates. Εσείς, ως παίκτες και μαζί με τους φίλους σας θα μπείτε στην Hero Association για να παλέψετε με ορδές κακών μέσα από αποστολές αλλά και raids.

Θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε ήρωες και χαρακτήρες από την 1η σεζόν της σειράς, όπως τους Genos, Mumen Rider και Puri-Puri Prisoner. Επίσης θα δίνετε η δυνατότητα εξερεύνησης της Z-City, ενώ θα πρέπει να ανεβαίνετε συνεχώς levels και μέσα από side-missions και mini games που θα είναι σκορπισμένα.

Το One Punch Man: World αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2023 και ήδη μπορείτε να προεγγραφείτε για την PC έκδοση πατώντας εδώ. Δείτε παρακάτω το σχετικό trailer του τίτλου.