Το GOG σάς χαρίζει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι τρόμου

Νέα προσφορά από το GOG
16 Ιουλίου 2023 20:46
Το GOG σάς χαρίζει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι τρόμου

Το γνωστό ψηφιακό κατάστημα, GOG, συνεχίζει να μοιράζει δώρα σε όλους τους χρήστες του και αυτή τη φορά σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε δικό σας ένα παιχνίδι τρόμου. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τι είναι το GOG (gog.com), πρόκειται για το ψηφιακό κατάστημα της πολωνικής CD Projekt RED, η οποία είναι γνωστή για τα The Witcher και Cyberpunk 2077.

Το παιχνίδι που μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα χωρίς κανένα κόστος ονομάζεται The Whisperer. Πρόκειται για ένα point-and-click adventure παιχνίδι που σας καλεί να εξερευνήσετε ένα εγκαταλελειμμένο μέρος στον Καναδά το 1914.

Καναδάς, 1814. Ένας εμπορικός σταθμός σε μια απομακρυσμένη κοιλάδα βρίσκεται εγκαταλελειμμένος. Οι δύο κάτοικοί του έχουν εξαφανιστεί. Ο Robert, ένας ταξιδιώτης από την εταιρία North West Company αναλαμβάνει να ερευνήσει την υπόθεση αυτών των κατοίκων. Για να βρει την αλήθεια, θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με μία…φρίκη.

Κατεβάστε το The Whisperer από το GOG πατώντας εδώ.

Το indie παιχνίδι έχει διάφορους γρίφους που θα πρέπει να λύσετε, είναι μικρό σε διάρκεια και προσφέρει ένα ιδιαίτερο «χειμωνιάτικο» feeling. Αξίζει να αναφερθεί, ότι υπάρχει και ένα sequel, το οποίο όμως δεν είναι δωρεάν, που ονομάζεται The Whispering Valley και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προσφορά.

Η προσφορά του The Whisperer θα ολοκληρωθεί σε περίπου 19 ώρες από τη στιγμή που ανέβηκε αυτό το άρθρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με τον GOG λογαριασμό σας και να το προσθέσετε στο καλάθι ή αν δεν έχετε λογαριασμό να κάνετε νέα εγγραφή στο κατάστημα.

Tags: