Πόσο μεγάλο είναι το Assassin’s Creed Mirage σε διάρκεια; Η απάντηση της Ubisoft

Η διάρκειά του θα κυμαίνεται όπως τα παλιά παιχνίδια
15 Ιουλίου 2023 15:57
Πόσο μεγάλο είναι το Assassin’s Creed Mirage σε διάρκεια; Η απάντηση της Ubisoft

Developers του Assassin’s Creed Mirage έδωσαν μερικές απαντήσεις για το επερχόμενο παιχνίδι της Ubisoft μέσα από ένα πρόσφατο Q&A που πραγματοποιήθηκε στο Reddit. Μεταξύ άλλων, ένας χρήστης ρώτησε τους δημιουργούς πόσες ώρες διαρκεί ο τίτλος και εκείνοι έδωσαν για πρώτη φορά μία απάντηση.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο τίτλος θα είναι μικρότερος σε σχέση με το τεράστιο Assassin’s Creed Valhalla, καθώς θα ακολουθήσει τη διάρκεια των πρώτων παιχνιδιών του franchise. Και αυτό φαίνεται να ισχύει κανονικά, καθώς όπως μαθαίνουμε τώρα, το Mirage θα είναι πάνω κάτω 30 ώρες εάν θέλει κάποιος να το κάνει 100%.

Ερώτηση χρήστη στο Reddit: Πόσες ώρες θα χρειαστεί κάποιος για να ολοκληρώσει το παιχνίδι στο 100%;

Απάντηση της narrative director, Sarah Beaulieu: Γεια σου! Ευχαριστούμε για τον ενθουσιασμό σου! Όσον αφορά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είμαστε πιο κοντά στα πρώτα Assassin’s Creed παιχνίδια.

Για άλλη μια φορά, η Ubisoft επιβεβαιώνει ότι η διάρκεια του Mirage κυμαίνεται ανάμεσα στα πρώτα παιχνίδια. Σύμφωνα με το γνωστό site, HowLongToBeat, το Assassin’s Creed 1 διαρκεί περίπου 15 ώρες, ενώ αγγίζει και τις 31 εάν θέλει κάποιος να το κάνει 100%. Από την άλλη, το Assassin's Creed II φτάνει τις 19 ώρες και περίπου τις 35 εάν κάποιος κάνει όλα όσα προσφέρει.

Έτσι μπορείτε πάνω κάτω να υπολογίσετε ότι το Assassin’s Creed Mirage θα πλησιάζει κατά πάσα πιθανότητα τις 30 ώρες (για το 100%) εάν λάβουμε υπόψιν αυτά που δήλωσε η Beaulieu.

Μερικές βασικές πληροφορίες για το Assassin’s Creed Mirage

Το Assassin’s Creed Mirage έχει φτιαχτεί για να τιμήσει τις ρίζες της σειράς και έτσι εστιάζει στα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι παίκτες τα τελευταία 15 χρόνια. Τεράστια έμφαση έχει δοθεί στο parkour, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πως οι παίκτες θα μπορούν να περιηγούνται ομαλά στην Βαγδάτη. Ομοίως, και το stealth είναι πολύ βασικό, ενώ σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ξανά και τα assassinations που θα είναι πιο έντονα από ποτέ.

Το παιχνίδι θα αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα. Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Μιας και το Assassin’s Creed Mirage λαμβάνει χώρα 20 χρόνια πριν το Assassin's Creed Valhalla, ο κεντρικός πρωταγωνιστής, ο Basim, είναι 17 ετών και έτσι τη φωνή του έχει δώσει αυτή τη φορά ο Lee Majdoub.

Το Assassin's Creed Mirage θα φέρει ξανά μια λειτουργία που αγαπούσαν οι παίκτες!

Συγχρόνως, το cast θα εμπλουτίζει η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Shohreh Aghdashloo, η οποία θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Roshan, η οποία στο παιχνίδια θα είναι κάτι σαν μέντορας του Basim.

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Assassin’s Creed;

Το Assassin’s Creed Mirage θα γίνει διαθέσιμο στις 12 Οκτωβρίου για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.