Δείτε νέα πλάνα από το ολοκαίνουργιο Test Drive Unlimited παιχνίδι

Έλαβε καθυστέρηση ο racing τίτλος
14 Ιουλίου 2023 20:14
Δείτε νέα πλάνα από το ολοκαίνουργιο Test Drive Unlimited παιχνίδι

Η publishing εταιρία, Nacon, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα νέα πλάνα από το Test Drive Unlimited Solar Crown μέσα από ένα ειδικό καλοκαιρινό σόου ονόματι “TDUConnect”. Η ομάδα ανάπτυξης, KT Racing, άνοιξε τα χαρτιά της, λοιπόν αλλά είχε και μια δυσάρεστη είδηση για τους fans.

Αυτή είναι ότι το παιχνίδι θα λάβει τελικά μία καθυστέρηση και δε θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά στις αρχές του 2024. Ωστόσο, για ακόμη μία φορά, δεν έδωσε στη δημοσιότητα μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Επιπροσθέτως, το Test Drive Unlimited Solar Crown θα λάβει και μία δοκιμαστική τριήμερη περίοδο που πρόκειται να ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό πατώντας εδώ.

Το νέο κεφάλαιο του δημοφιλούς franchise θα διατηρήσει το γνωστό DNA του από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά θα το εκσυγχρονίσει για να στέκεται επάξια στο σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος σε διάφορα τουρνουά, να έχετε το δικό σας προσωπικό progress κ.α.

Το Test Drive Unlimited Solar Crown διατηρεί το αρχικό DNA της σειράς, ενώ φέρνει ένα σύγχρονο όραμα στους αγώνες πολλών παικτών για να προσφέρει στους παίκτες πολυτέλεια, εξαιρετικά αυτοκίνητα και ανταγωνισμό, αντανακλώντας τη ζωή που πάντα ονειρευόντουσαν.

Μεταξύ άλλων, ο τίτλος θα διαθέτει αυτοκίνητα από τις Ferrari, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg, Apollo, Dodge και Bugatti, με τους παίκτες να πρέπει πρώτα να «δουλέψουν» σκληρά για να τα αποκτήσουν. Φυσικά, πέρα από την οδήγηση θα υπάρχει και αρκετή παραμετροποίηση και μάλιστα όχι μόνο για τα αυτοκίνητα, αλλά και για τα avatars των παικτών. Στο νέο παιχνίδι, θα έχετε επίσης έναν μεγάλο ανοιχτό κόσμο για να εξερευνήσετε και αυτή τη φορά οι developers έχουν επιλέξει το Hong Kong, με το στούντιο να υπόσχεται κλίμακα 1:1.

Το Test Drive Unlimited Solar Crown αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam και Epic Games Store. Παρακολουθήστε τα νέα πλάνα του τίτλου μέσα από το TDUConnect μέσα από τον player που ακολουθεί.