EA Sports FC 24: Gameplay trailer, ημερομηνία κυκλοφορίας και το εξώφυλλο του διαδόχου των FIFA

Ανανεωμένη HyperMotion τεχνολογία, PlayStyles, επίσημα πρωταθλήματα και ομάδες του FC24
13 Ιουλίου 2023 20:31
EA Sports FC 24: Gameplay trailer, ημερομηνία κυκλοφορίας και το εξώφυλλο του διαδόχου των FIFA

Τα "FIFA" της ΕΑ Sports αποτελούν παρελθόν καθώς μπαίνουν σε μια νέα εποχή με το EA SPORTS FC 24, για το οποίο έγινε μια εκτενής παρουσίαση στο Άμστερναμ για τις πρώτες πληροφορίες του, τι πρωταθλήματα θα περιέχει, την ημερομηνία κυκλοφορίας και το εξώφυλλό του. 

Εκεί παρευρέθηκαν αρκετοί θρύλοι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο άσος της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο Λουίς Φίγκο της Πορτογαλίας και ο Ροναλντίνιο της Μπαρτσελόνα για να αφήσουν τα αντίστοιχα κύπελλα που αντιπροσώπευαν, ως μια συμβολική ένδειξη ότι η EA Sports κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Premier League και του UEFA Champions League για τα επόμενα χρόνια. Για πρώτη φορά το γυναικείο ποδόσφαιρο θα εκπροσωπηθεί στο δημοφιλέστατο Ultimate Team mode του FC 24, ενώ προστέθηκε το γυναικείο Ολλανδικό και Ισπανικό πρωτάθλημα.

Χάρη στη HyperMotionV τεχνολογία τα animations θα είναι ακόμη πιο πειστικά από ποτέ, με την συνδρομή των δεδομένων της Opta θα έχουν ακρίβεια χιλιοστού. Τα PlayStyles θα δίνουν ξεχωριστή οπτική και παικτική χροιά στον κάθε ποδοσφαιριστή, το οποίο θα επηρεάζει σημαντικά το gameplay. Επίσης, η ανανεωμένη Frostbite Engine θα προσφέρει σε πάνω από 19.000 ποδοσφαιριστές τα αυθεντικά πρόσωπα, κινήσεις και εμφάνισή τους σε κάθε αγώνα. 

Δείτε το gameplay trailer του EA SPORTS FC 24 

To επίσημο εξώφυλλο του FC 24

Επισημοποιήθηκε πλέον μετά τις διαρροές, ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ (Erling Haaland) της Manchester City θα είναι ο αστέρας που θα κοσμεί το εξώφυλλο του παιχνιδιού, τόσο στην Standard όσο και στην Ultimate Edition. 

Ακόμη από πρωταθλήματα θα περιλαμβάνει τα UEFA Women's Champions League, La Liga Santander, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, CONMEBOL Libertadores, Barclays Women's Super League, NWSL και άλλα. Παρά την αλλαγή σε EAFC, ο "διάδοχος" των FIFA, θα περιλαμβάνει 19.000 και πλέον αθλητές, πάνω από 700 licensed ομάδες, 100 στάδια και 30 επίσημα πρωταθλήματα.

Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ όσοι το προπαραγγείλουν θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό από τις 22 Σεπτεμβρίου.