Σε λίγες μέρες λήγει η προσφορά του δωρεάν παιχνιδιού του Epic Games Store

Προλάβετε να το κατεβάσετε
11 Ιουλίου 2023 10:39
Σε λίγες μέρες λήγει η προσφορά του δωρεάν παιχνιδιού του Epic Games Store

Αυτή είναι η υπενθύμισή σας για να κατεβάσετε το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store. Πιο συγκεκριμένα, σε μερικά εικοσιτετράωρα από σήμερα πρόκειται να λήξει η προσφορά που βρίσκεται στην κατηγορία “Free Games”, οπότε καλό θα ήταν να προσθέσετε τον τίτλο στον λογαριασμό σας τώρα.

Ο λόγος γίνεται για το Grime, ένα ιδιαίτερο action adventure RPG παιχνίδι με ιδιαίτερο setting και ατμόσφαιρα που έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Clover Bite. Εσείς, θα πάρετε τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που σκοτώνει τους εχθρούς του με living weapons που μεταλλάσσονται και αλλάζουν μορφή και ιδιότητα, ενώ ότι μένει από τους εχθρούς ο παίκτης μπορεί να τους «ρουφήξει» και να ενισχύσει τη δύναμή του.

Ο τίτλος υποστηρίζει χειριστήριο και cloud saves, ενώ δεν υπάρχει κάποιο co-op ή multiplayer, αφού είναι ένα καθαρό single-player παιχνίδι. Αξίζει να αναφερθεί, ότι υπόσχεται δύσκολα και μεγάλα boss fights, έχει New Game Plus και ένα μοναδικό σύστημα με skills.

Αποκτήστε το Grime πατώντας εδώ.

Η προσφορά του Grime πρόκειται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Η Epic Games έχει αποκαλύψει ήδη το επόμενο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store και αυτό είναι το Train Valley 2, ένα single-player city builder simulation παιχνίδι για τους λάτρεις του είδους. Αυτό θα μπορείτε να το αποκτήσετε μόλις ολοκληρωθεί η προσφορά του Grime.

Για περισσότερα παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.