EA Sports FC 24: Δείτε το πρώτο trailer από τον διάδοχο των FIFA!

Μια νέα εποχή ξεκινά
10 Ιουλίου 2023 20:18
EA Sports FC 24: Δείτε το πρώτο trailer από τον διάδοχο των FIFA!

Λίγο μετά την αποκάλυψη του εξωφύλλου της Ultimate έκδοσης του EA SPORTS FC 24, η EA έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και το πρώτο trailer του φετινού ποδοσφαιρικού της τίτλου.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το εν λόγω βίντεο δεν περιλαμβάνει gameplay πλάνα, αλλά καλωσορίζει τους παίκτες στη νέα εποχή της σειράς που μέχρι και πέρυσι ήταν γνωστή ως FIFA. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα σύντομο cinematic εντός της Frostbite μηχανής γραφικών που ξεκινά από τα αποδυτήρια και φτάνει μέχρι το γρασίδι, εστιάζοντας σε διάφορες πτυχές της εμπειρίας του ποδοσφαίρου. Σε αυτό βλέπουμε διάφορους αστέρες του αθλήματος, μεταξύ των οποίων και ο Erling Haaland, o υπερταλαντούχος 22χρόνος Νορβηγός επιθετικός που θα βρίσκεται και στο εξώφυλλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από καλωσόρισμα, το εν λόγω βίντεο λειτουργεί και ως αφετηρία για μια αντίστροφη μέτρηση, αφού επισημαίνει ότι η πλήρης αποκάλυψη του FC 24 θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόλο που το όνομα FIFA έμεινε στο παρελθόν, το EA Sports FC θα συνεχίσει να έχει όλες τις άδειες που περιμένουν οι λάτρεις του αθλήματος, όπως τα Premier League, UEFA Champions League, UEFA Women's Champions League, La Liga Santander, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, CONMEBOL Libertadores, Barclays Women's Super League, NWSL και άλλα.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του ποδοσφαιρικού τίτλου, αλλά σύμφωνα με τις διαρροές αναμένεται στις 29 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί το πρώτο trailer.