Baldur's Gate 3: Το νέο trailer ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία

H Larian προετοιμάζει το έδαφος
09 Ιουλίου 2023 10:55
Baldur's Gate 3: Το νέο trailer ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία

Το Baldur's Gate 3 είναι ένα από τα πιο φιλόδοξα και άκρως αναμενόμενα RPG των τελευταίων ετών και η στιγμή που πολλοί fans του είδους περίμεναν πλησιάζει. Το παιχνίδι αναμένεται επιτέλους να κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου 2023 για το PC και στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 για το PlayStation 5. Έτσι, η Larian Studios ξεκίνησε να προετοιμάζει το έδαφος, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο teaser βίντεο. 

Συγκεκριμένα, μέσα από τον player στο κάτω μέρος του άρθρου μπορείτε να δείτε το ‘Release Teaser’, ένα σύντομο βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού, το οποίο δίνει στους παίκτες μια γεύση από την περιπέτεια που τους περιμένει στο Faerûn. Μεταξύ άλλων, το βίντεο παρουσιάζει διάφορα από τα τοπία, τους εχθρούς, τους συμμάχους, τα romances και τα εντυπωσιακά σκηνικά που θα αντικρίσουν.  

Το Baldur's Gate 3 είναι φυσικά sequel της ιστορικής Baldur's Gate σειράς που ξεκίνησε το 1998 και θεωρείται ευρέως ως μία από τις καλύτερες όλων των εποχών στο είδος της. Το παιχνίδι θα ακολουθεί μια ομάδα εξερευνητών, οι οποίοι μολύνονται από ένα μυστηριώδες παράσιτο που τους δίνει παράξενες δυνάμεις και τους συνδέει με ένα αρχαίο κακό. Το παιχνίδι θα διαθέτει μια βαθιά ιστορία με πολλαπλά τέλη και διακλαδώσεις, ενώ θα υπάρχει co-op, καθώς και το Dungeon Master mode που επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν και να μοιράζονται τις δικές τους περιπέτειες.  

Το παιχνίδι είναι προς το παρόν διαθέσιμο και σε Early Access στο Steam, για όσους θέλουν να παίξουν την εισαγωγή και να δώσουν feedback στους developers. Για την ιστορία, η Early Access έκδοση έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια από κριτικούς και fans, οι οποίοι επαίνεσαν τα γραφικά, το combat, τους διαλόγους και τις RPG επιλογές. 

Ακολουθεί το εν λόγω trailer.