Ο Blood Knight είναι το νέο class του Diablo εδώ και σχεδόν 10 χρόνια (BINTEO)

Έρχεται σύντομα
08 Ιουλίου 2023 18:50
Ο Blood Knight είναι το νέο class του Diablo εδώ και σχεδόν 10 χρόνια (BINTEO)

Η Blizzard αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο class για το Diablo ύστερα από σχεδόν 10 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε το Blood Knight class για το Diablo Immortal, το free to play mobile παιχνίδι της.

Ο Blood Knight είναι ένα mid-range class και μπορεί να χτυπήσει τους εχθρούς με melee και range επιθέσεις ανάλογα με το που βρίσκεται ο εκάστοτε εχθρός. Όπως αναφέρει η Blizzard, πρόκειται για έναν χαρακτήρα που νίκησε τα βαμπίρ και που τρέφεται με τη ζωή των εχθρών του, τους εγκλωβίζει στις σκιές και ειδικεύεται στα Polearm όπλα.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο class εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, αφού τελευταία φορά που είδαμε ένα νέο, ήταν ο Crusader στο Diablo III: Reaper of Souls expansion το 2014. Έτσι, ο Blood Knight θα έρθει να εμπλουτίσει τα class: Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Wizard και Necromancer.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Diablo IV κυκλοφόρησε με πέντε διαφορετικά classes, τα Barbarian, Sorcerer, Druid, Rogue και Necromancer. Το Diablo III με τα Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor, Wizard, Crusader και Necromancer.

Για την ιστορία, το Diablo Immortal κυκλοφορεί για iPhone, Android και PC και μέσα σε ένα μήνα (Ιούνιος 2022) κατάφερε να ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια αθροιστικές λήψεις.

Το Blood Knight class θα γίνει διαθέσιμο στις 13 Ιουλίου μόνο στο Diablo Immortal. Δείτε το trailer του Blood Knight παρακάτω.