Το Nintendo Switch είχε τον καλύτερο Ιούνιο στην ιστορία του για την αγορά της Ιαπωνίας

68% αύξηση στις πωλήσεις του σε σχέση με πέρυσι
07 Ιουλίου 2023 13:50
Το Nintendo Switch είχε τον καλύτερο Ιούνιο στην ιστορία του για την αγορά της Ιαπωνίας

Το Nintendo Switch συνεχίζει τη μεγάλη πορεία του, αφού σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή, Nikkei, η υβριδική κονσόλα της Nintendo είχε τον καλύτερο Ιούνιο στην ιστορία της, όσον αφορά την αγορά της Ιαπωνίας.

Αναλυτικότερα, το Nintendo Switch φαίνεται ότι πούλησε 380.000 κονσόλες στην Ιαπωνία τον Ιούνιο, ποσοστό 68% υψηλότερο σε σχέση με τον Ιούνιο του 2022. Επιπροσθέτως, ήταν ο καλύτερος Ιούνιος που είχε ποτέ η κονσόλα σε εκείνη τη χώρα.

Το Nintendo Switch θα φτάσει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στη χρονιά τις 30 εκατομμύρια κονσόλες στην Ιαπωνία. Σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις έπαιξε φυσικά το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο και γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Ο Nikkei αναφέρει ότι στην Ιαπωνία, το Switch πούλησε 380.000 τεμάχια τον Ιούνιο, 68% καλύτερα νούμερα σε σχέση με τον Ιούνιο του 2022 και τον καλύτερο Ιούνιο στην ιστορία της κονσόλας.

Μέσα στον Ιούνιο έγινε και το μεγάλο Nintendo Direct, στο οποίο η Nintendo ανακοίνωσε πολλά νέα παιχνίδια που θα έρθουν στην κονσόλα. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό είχε ο Super Mario, αφού ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει ένα ολοκαίνουργιο 2D παιχνίδι ονόματι Super Mario Bros. Wonder και το remake Super Mario RPG.

Ωστόσο, έρχεται και το Luigi's Mansion: Dark Moon με καλύτερα γραφικά, τα expansions των Pokemon Scarlet & Violet, το Pikmin 4 κ.α.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics.