Η Square Enix εξαφάνισε από προσώπου γης το Just Cause: Mobile

Βρισκόταν σε early access και τελικά ακυρώθηκε
04 Ιουλίου 2023 10:29
Η Square Enix εξαφάνισε από προσώπου γης το Just Cause: Mobile

Στη δημοσιότητα ήρθε μια είδηση που αναφέρει ότι η Square Enix μόλις ακύρωσε την ανάπτυξη του νέου Just Cause παιχνιδιού, το οποίο βρισκόταν σε early access μορφή από τον Νοέμβριο του 2021. Ο λόγος γίνεται για το Just Cause: Mobile, που είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια των The Game Awards τον Δεκέμβριο του 2020.

Όπως μεταφέρει το VGC, η Anne-Lou Grosbois-Favreau της Square Enix δήλωσε τα εξής: "Με μεγάλη λύπη σάς ανακοινώνουμε το τέλος της ανάπτυξης για το Just Cause: Mobile. Στις 3 Ιουλίου, το παιχνίδι δε θα εμφανίζεται πλέον στα ψηφιακά καταστήματα. Δεν είναι εύκολο που ανακοινώνουμε κάτι τέτοιο, ειδικά τώρα που οι fans περίμεναν την κυκλοφορία του. Πραγματικά εκτιμούμε την στήριξη που μας παρείχατε".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τίτλος ήταν διαθέσιμος σε ορισμένες περιοχές και αναμενόταν να κυκλοφορήσει κανονικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλοι οι λογαριασμοί του Just Cause: Mobile κατέβηκαν από όλες τις social media πλατφόρμες.

Ανακοινώθηκε το Just Cause Mobile με κανονικό campaign (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τίτλος κυκλοφόρησε σε early access μορφή πριν από περίπου δύο χρόνια για iOS και Android συσκευές, ενώ η Square Enix είχε υποσχεθεί ότι θα διαθέτει κανονικό campaign που θα δίνει τον έλεγχο ενός μέλους του Firebrand, ο οποίος είχε ως σκοπό να καταστρέψει την εταιρία Darkwater. Οι παίκτες θα ταξίδευαν σε πολλές περιοχές μιας και θα είχε έναν μεγάλο ανοιχτό κόσμο.

Ο τίτλος περιλάμβανε και co-op υποστήριξη με έως και τέσσερις παίκτες, ενώ είχε και διάφορα multiplayer modes με έως και 30 παίκτες να παίζουν ταυτόχρονα.