Κατεβάστε ένα RPG παιχνίδι εντελώς δωρεάν

Η νέα προσφορά του Epic Games Store είναι εδώ
29 Ιουνίου 2023 18:10
Κατεβάστε ένα RPG παιχνίδι εντελώς δωρεάν

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν ένα παιχνίδι μέσα από το ψηφιακό κατάστημα Epic Games Store. Όπως συμβαίνει κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα, η κατηγορία “Free Games” του καταστήματος ανανεώθηκε και μόλις προσθέσετε τον τίτλο στη συλλογή σας, θα τον κρατήσετε για πάντα στον λογαριασμό σας.

Σήμερα, λοιπόν, η εταιρία δεν δίνει δύο παιχνίδια, αλλά ένα, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που παίζουν RPG παιχνίδια στρατηγικής. 

Ο λόγος γίνεται για το The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos, το οποίο κυκλοφόρησε για PC και κονσόλες τον Σεπτέμβριο του 2020 από την Artefacts Studio. Η περιγραφή του λέει τα εξής: Μπείτε στο περίεργο ηρωικό σύμπαν φαντασίας του Dungeon of Naheulbeuk. Οδηγείτε μια ομάδα απίθανων και αδέξιων ηρώων σε ένα επικό challenging tactical RPG γεμάτο περιπέτεια και χιούμορ, αλλά και εκπλήξεις.

Κατεβάστε το The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι πρόκειται για έναν καθαρά single-player τίτλο, μιας και δεν υποστηρίζει co-op ή online με άλλους παίκτες, ενώ έχει και achievements για εκείνους που θέλουν να κάνουν όλα όσα προσφέρει. Το παραπάνω παιχνίδι θα μείνει στην υπηρεσία μέχρι την επόμενη Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.