Προλάβετε για λίγες ώρες ακόμα δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν

Για το PC σας από το Epic Games Store
28 Ιουνίου 2023 15:51
Προλάβετε για λίγες ώρες ακόμα δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν

Έχετε λίγες ώρες ακόμα για να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια από το Epic Games Store. Η προσφορά της κατηγορίας “Free Games”, που τρέχει από την προηγούμενη Πέμπτη, πρόκειται να ολοκληρωθεί αύριο, 29 Ιουνίου, οπότε σε περίπτωση που δεν έχετε προσθέσει τους δωρεάν τίτλους στο λογαριασμό σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

Το 1ο παιχνίδι ονομάζεται Idle Champions of the Forgotten Realms και έρχεται από την Codename Entertainment. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής ενός παίκτη που λαμβάνει χώρα στο γνωστό σύμπαν του Dungeons & Dragons και καλείστε να εξερευνήσετε έναν ιδιαίτερο κόσμο, με gameplay μηχανισμούς που σίγουρα θα λατρέψουν όσο έχουν ασχοληθεί με D&D.

Το 2ο είναι το theHunter: Call of the Wild της Expansive Worlds. Ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια κυνηγιού γίνεται και πάλι διαθέσιμο στην κατηγορία “Free Games” και καλείστε να πιάσετε ζώ σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο. Ο first-person τίτλος προσφέρει και co-op για να παίζετε με τους φίλους, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε και μόνοι σας διάφορες single-player αποστολές.

Κατεβάστε το Idle Champions of the Forgotten Realms πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το theHunter: Call of the Wild από εδώ.

Η προσφορά με τα δύο παιχνίδια πρόκειται να ολοκληρωθεί αύριο, 29 Ιουνίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Τη θέση αυτών των παιχνιδιών πρόκειται να την πάρει το The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos, το οποίο κυκλοφόρησε για PC και κονσόλες τον Σεπτέμβριο του 2020 από την Artefacts Studio. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.