Το καλοκαιρινό σόου της Bandai Namco έχει ημερομηνία!

Και ήδη ελπίζουμε να μάθουμε νεότερο για το DLC του Elden Ring
27 Ιουνίου 2023 21:40
Το καλοκαιρινό σόου της Bandai Namco έχει ημερομηνία!

Μπορεί οι περισσότερες εταιρίες της βιομηχανίας, όπως το PlayStation, το Xbox και η Nintendo να έχουν ήδη πραγματοποιήσει τα μεγάλα τους σόου, αλλά παρόλα αυτά το gaming καλοκαίρι συνεχίζεται, με τη Bandai Namco να παίρνει τώρα τη σκυτάλη.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από επίσημο δελτίο Τύπου, η publishing εταιρία ανακοίνωσε το Bandai Namco Entertainment Summer Showcase 2023. Το εν λόγω σόου θα μεταδοθεί ζωντανά στο πλαίσιο του Anime Expo 2023 και πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής 2 Ιουλίου στις 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδος).

Η εταιρία υπόσχεται ένα εύρος από ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις και αποκαλύψεις νέων παιχνιδιών, ενώ όσοι παρευρεθούν στην έκθεση στην Ιαπωνία θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά developers των τίτλων της Bandai Namco και να πάρουν αποκλειστικά αντικείμενα.

Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το τι ακριβώς σκοπεύει να αποκαλύψει η Bandai Namco, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ελπίζουμε να μάθουμε επιτέλους νεότερα για το μεγάλο DLC του Elden Ring. Παράλληλα, δεν είναι απίθανο να μάθουμε νεότερα και για το Armored Core VI: Fires of Rubicon, καθώς και την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Tekken 8. Τέλος, είναι πολύ πιθανό, αν αναλογιστούμε τη φύση της έκθεσης, να δούμε και το επερχόμενο Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections παιχνίδι.