Ημερομηνία διάθεσης για τα custom αξεσουάρ του PlayStation 5 στα σχέδια του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Νέο συλλεκτικό DualSense και κάλυμμα για το PS5 σύντομα στα ράφια
26 Ιουνίου 2023 23:28
Ημερομηνία διάθεσης για τα custom αξεσουάρ του PlayStation 5 στα σχέδια του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Τον περασμένο Μάρτιο η Sony Interactive Entertainment είχε αποκαλύψει τη συνεργασία της με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς (LeBron James) για τη δημιουργία ειδικών custom αξεσουάρ για το PlayStation 5 στα σχέδια του εν ενεργεία θρύλου του NBA και τον Λος Άντζελες Λέικερς. 

Πλέον, η Sony τα παρουσίασε εκτενώς μέσα από φωτογραφίες και trailers, ενώ ανακοίνωσε τόσο την ημερομηνία διάθεσής τους και την τιμή τους. Πρόκειται για ένα σετ Limited Edition PS5 Cover (κάλυμμα κονσόλας) αλλά και ένα Limited Edition PS5 DualSense χειριστήριο, βαμμένο στα σχέδια του LeBron James που είναι εμπνευσμένα από γκράφιτι. Πάνω τους φέρουν τη φράση "Nothing is Given. Everything is Earned" του James, ενώ και τα δύο αξεσουάρ έχουν "στοιχεία και σχέδια εμπνευσμένα από την αγάπη του LeBron για την gaming κοινότητα"

Όσοι αποκτήσουνε το Cover με σκοπό να ντύσουν με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο το PlayStation 5 τους, αυτό θα κοστίζει $64.99 και θα γίνει διαθέσιμο στις 27 Ιουλίου μόνο για τις ΗΠΑ και αποκλειστικά μέσω του direct.playstation.com. 

Ωστόσο, το LeBron James χειριστήριο του PS5, θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως: Μ. Βρετανία, Γαλλία ,Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο στην τιμή των €79.99. Ακόμη δε γνωρίζουμε εάν και πότε θα κυκλοφορήσει και στα ελληνικά καταστήματα. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer για το χειριστήριο.