Μόλις κυκλοφόρησε ένα μυστηριώδες trailer για τον Slender Man (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο teaser βίντεο
23 Ιουνίου 2023 19:16
Μόλις κυκλοφόρησε ένα μυστηριώδες trailer για τον Slender Man (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από μια δεκαετία στις σκιές, ο Slender Man φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει. Ειδικότερα, το creepypasta που φημίζεται για τα horror παιχνίδια "The Eight Pages" και το sequel/expansion "Slender: The Arrival", φαίνεται ότι θα αναβιώσει τον επόμενο μήνα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ομάδα ανάπτυξης Blue Isle Studios έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα αινιγματικό teaser trailer 14 δευτερολέπτων, ξεκινώντας συγχρόνως μια αντίστροφη μέτρηση στην ιστοσελίδα του Slender: The Arrival. Το teaser, με τον απλό τίτλο "He's waiting...", αποκαλύπτει ελάχιστα, αλλά αφήνει πολλά να εννοηθούν.

Στα πλάνα εμφανίζεται μια καμπουριασμένη φιγούρα, που θυμίζει…Gollum και βρίσκεται σε ένα αμυδρά φωτισμένο, ετοιμόρροπο υπόγειο. Στο χώρο υπάρχει μια λάμπα οροφής που πάει δεξιά αριστερά απειλητικά, ενώ η οθόνη αρχίζει να γεμίζει artifacts πριν μαυρίσει εντελώς.

Επί του παρόντος, η αντίστροφη μέτρηση στον ιστοσελίδα βρίσκεται στις 34 ημέρες, αλλά το τι θα συμβεί όταν τελειώσει παραμένει άγνωστο. Ο Οκτώβριος βέβαια σηματοδοτεί την επέτειο δέκα χρόνων του Slender: The Arrival, με τους fans να εικάζουν ότι ένα remake ή remaster θα μπορούσε να είναι στα σκαριά.

Αυτή η θεωρία μοιάζει αρκετά πιθανή αν κοιτάξει κανείς το ιστορικό του παιχνιδιού στο SteamDB, το οποίο παρουσιάζει μια σειρά από αλλαγές τον τελευταίο μήνα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το παιχνίδι δεν έχει δεχθεί κανένα patch από το 2014, αυτή η ξαφνική δραστηριότητα από την Blue Isle Studios υποδηλώνει ότι ένα remaster θα μπορούσε να είναι όντως στον ορίζοντα. Η πιθανότητα ενός sequel, ωστόσο, μοιάζει μικρή, δεδομένων των περιορισμένων δικαιωμάτων του στούντιο για το Slender Man, τα οποία αφορούν μόνο το The Arrival.

Tags: