Αποκτήστε δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν

Από το Epic Games Store
22 Ιουνίου 2023 19:16
Αποκτήστε δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν δύο παιχνίδια μέσα από το Epic Games Store. Όπως συμβαίνει κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα, η κατηγορία “Free Games” του ψηφιακού καταστήματος ανανεώθηκε με νέα παιχνίδια, τα οποία μόλις τα κατεβάσετε θα παραμείνουν στον λογαριασμό σας για πάντα.

Το 1ο ονομάζεται Idle Champions of the Forgotten Realms και έρχεται από την Codename Entertainment. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής ενός παίκτη που λαμβάνει χώρα στο γνωστό σύμπαν του Dungeons & Dragons και καλείστε να εξερευνήσετε έναν ιδιαίτερο κόσμο, με gameplay μηχανισμούς που σίγουρα θα λατρέψουν όσο έχουν ασχοληθεί με D&D.

Το 2ο είναι το theHunter: Call of the Wild της Expansive Worlds. Ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια κυνηγιού γίνεται και πάλι διαθέσιμο στην κατηγορία “Free Games” και καλείστε να πιάσετε ζώ σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο. Ο first-person τίτλος προσφέρει και co-op για να παίζετε με τους φίλους, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε και μόνοι σας διάφορες single-player αποστολές.

Κατεβάστε το Idle Champions of the Forgotten Realms πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το theHunter: Call of the Wild από εδώ.

Οι δύο παραπάνω τίτλοι θα βρίσκονται στην κατηγορία “Free Games” του Epic Games Store μέχρι τις 29 Ιουνίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.