Η Nintendo ετοιμάζει solo παιχνίδι για την Princess Peach, χωρίς Mario! (BINTEO)

Μόλις το δεύτερο στην ιστορία
21 Ιουνίου 2023 19:20
Η Nintendo ετοιμάζει solo παιχνίδι για την Princess Peach, χωρίς Mario! (BINTEO)

Η Nintendo επιφύλασσε μια ενδιαφέρουσα έκπληξη για τους fans της Peach, ανακοινώνοντας ένα νέο παιχνίδι με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη πριγκίπισσα του Mushroom Kingdom. Το παιχνίδι, το οποίο δεν έχει ακόμη τελικό τίτλο, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct της 21ης Ιουνίου, μαζί με ένα σύντομο teaser.

Το βίντεο δείχνει την Peach να εξερευνά έναν πολύχρωμο κόσμο που μοιάζει με θεατρική σκηνή, με φόντα και σκηνικά που μοιάζουν με χαρτί. Στο πλευρό της έχει ένα πλάσμα σε σχήμα αστεριού που τη βοηθά να πολεμήσει τους εχθρούς και να λύσει γρίφους. Το παιχνίδι φαίνεται να είναι ένα 2,5D side-scrolling platformer.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του παρουσιάστηκε κλεφτά προς το τέλος της σύντομης gameplay επίδειξης και είναι η ικανότητα της Peach να μεταμορφώνεται, αλλάζοντας τα ρούχα της. Το trailer τη δείχνει να φοράει ένα ροζ φόρεμα και στη συνέχεια να αλλάζει σε ένα μπλε.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 για το Nintendo Switch. Για την ιστορία, είναι μόλις το δεύτερο σόλο παιχνίδι για την αγαπημένη χαρακτήρα, μετά το Super Princess Peach για το Nintendo DS που έφτασε στα ράφια των καταστημάτων το 2005. Η Nintendo δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, αλλά υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον.