Τα δύο expansions των Pokémon Scarlet και Violet έχουν νέα gameplay πλάνα

Γνωρίστε τα Part 1: The Teal Mask και Part 2: The Indigo Disk
21 Ιουνίου 2023 19:16
Τα δύο expansions των Pokémon Scarlet και Violet έχουν νέα gameplay πλάνα

Η Nintendo αποκάλυψε πολλές νέες πληροφορίες για το πρώτο από τα δύο μεγάλα expansions των Pokémon Scarlet και Nintendo Violet παιχνιδιών. Το Part 1: The Teal Mask έρχεται αυτό το φθινόπωρο και πρόκειται να εμπλουτίσει το παιχνίδι με νέες περιοχές και χαρακτήρες, καθώς και με νέα πλάσματα.

Το 1ο μέρος πρόκειται να επικεντρωθεί σε ένα φεστιβάλ και θα περιέχει μεταξύ άλλων δύο νέους χαρακτήρες ονόματι Carmine και Kieran. Το Part 2 το οποίο ονομάζεται The Indigo Disk λαμβάνει χώρα σε μία ακαδημία την Blueberry και είναι ένα σχολείο στη μέση ενός ωκεανού, όπου εσείς θα πάρετε τον έλεγχο ενός μαθητή και καλείστε να το εξερευνήσετε.

Η Nintendo λέει ότι με αυτά τα δύο expansions πρόκειται να προσθέσει περίπου 230 Pokémon, μαζί με το νέο Legendary το Ogerpon, αλλά και τα Okidogi, Munkidori και Fezandipiti.

Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τα δύο expansions και να γνωρίσετε αυτά τα δύο νέα ταξίδια στον μαγικό κόσμο των Pokémon παρακάτω:

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι και τα δύο expansions είναι μέρος του The Hidden Treasure of Area Zero DLC και θα μπορείτε να προμηθευτείτε και τα δύο μέρη μαζί.

Το Part 1 θα γίνει διαθέσιμο το φθινόπωρο, ενώ το Part 2 μέσα στο χειμώνα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.