Η Nintendo αποκάλυψε το νέο Super Mario παιχνίδι του Nintendo Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το Super Mario RPG
21 Ιουνίου 2023 17:26
Η Nintendo αποκάλυψε το νέο Super Mario παιχνίδι του Nintendo Switch (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct, η ιαπωνική εταιρία επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τους λάτρεις του Super Mario. Πιο συγκεκριμένα, η Nintendo ανακοίνωσε το remake του Super Mario RPG, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch αυτόν τον Νοέμβριο και θα βασίζεται στον κλασσικό τίτλο του 1996.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι εκτός από τον Mario θα δείτε και κλασσικούς χαρακτήρες της σειράς, όπως τον Bowser και την Peach, αλλά και χαρακτήρες όπως τους Mallow και Geno σε ένα RPG που θα είναι γεμάτο με twists που δεν περιμένετε. Τα πρώτα gameplay πλάνα θέλουν επίσης να σας δώσουν μια πρώτη ματιά στους μηχανισμούς του, αλλά και στους εχθρούς που θα συναντήσετε σε αυτόν τον τίτλο.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το πρώτο Super Mario RPG είχε κυκλοφορήσει στο Super Nintendo Entertainment System τον Μάρτιο του 1996 και μετά κατέφθασε και σε άλλες κονσόλες.

Το Super Mario RPG θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Παρακολουθήστε τα πρώτα πλάνα του παιχνιδιού παρακάτω.