PS5: Η Sony μάλλον ετοιμάζει ένα νέο πολύ ελκυστικό πακέτο αγοράς

Διέρρευσαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο
20 Ιουνίου 2023 22:50
PS5: Η Sony μάλλον ετοιμάζει ένα νέο πολύ ελκυστικό πακέτο αγοράς

Όπως φαίνεται, η Sony ετοιμάζεται να φέρει στα ράφια των καταστημάτων ένα ολοκαίνουργιο πακέτο αγοράς για το PlayStation 5, το οποίο σίγουρα μοιάζει αρκετά ελκυστικό.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο χρήστης του Twitter @Zuby_Tech, ο οποίος στο παρελθόν έχει διαρρεύσει ξανά επερχόμενα bundles για τις κονσόλες της Sony, έφερε στα φώτα της δημοσιότητας φωτογραφίες που φανερώνουν πριν την ώρα τους τα σχέδια της εταιρίας. Αν αυτές οι εικόνες είναι αληθινές, η Sony έχει ετοιμάσει ένα νέο πακέτο αγοράς, το οποίο περιλαμβάνει την κανονική PS5 κονσόλα με το μέσο ανάγνωσης δίσκων και έναν κωδικό για συνδρομή στο PlayStation Plus Premium για 24 μήνες, δηλαδή για δύο χρόνια.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η κονσόλα έρχεται μαζί με εκατοντάδες παιχνίδια, αφού η συνδρομητική υπηρεσία της Sony, πέρα από τους 3 τίτλους που δίνει κάθε μήνα, προσφέρει και πρόσβαση σε έναν κατάλογο παιχνιδιών χωρίς περιορισμούς, όπως ακριβώς το Xbox Game Pass. Για την ώρα, η τιμή του εν λόγω πακέτου παραμένει άγνωστη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μικρότερη από ό,τι θα κόστιζε σε κάποιον να αγοράσει την κονσόλα και την συνδρομή ξεχωριστά.

Παρακάτω θα βρείτε τη δημοσίευση του leaker, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε τη λίστα με τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο PlayStation Plus Premium.