Το απόκοσμο Fort Solis θα αποκτήσει και retail έκδοση

Για το PlayStation 5
20 Ιουνίου 2023 14:28
Το απόκοσμο Fort Solis θα αποκτήσει και retail έκδοση

Η Black Drakkar Games και η ομάδα ανάπτυξης, Fallen Leaf, μόλις ανακοίνωσαν ότι το επερχόμενο παιχνίδι τους, το Fort Solis, το οποίο είχε κάνει αίσθηση ότι αποκαλύφθηκε, πρόκειται να ανέβει και στα ράφια των καταστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εταιρίες επιβεβαίωσαν ότι εκτός από την ψηφιακή έκδοση που θα βρείτε στο PS Store, στο Steam και στο Epic Games Store, θα υπάρξει και μία retail έκδοση, αλλά μόνο για το PlayStation 5. Όπως έγινε γνωστό, όποιος προμηθευτεί την φυσική έκδοση του τίτλου πρόκειται να λάβει και κάποια επιπλέων καλούδια, όπως το επίσημο soundtrack και ένα ψηφιακό artbook.

Το Fort Solis είναι ένα single-player παιχνίδι με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα σε μια απομονωμένη γωνιά του πλανήτη Άρη. Ο κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Jack Leary, ο οποίος είναι μηχανικός και μπλέκεται σε μια παράξενη ιστορία. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο τίτλος αξιοποιεί την μηχανή γραφικών Unreal Engine 5.

Τη φωνή του κεντρικού χαρακτήρα δανείζει ο Roger Clark, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός από το Red Dead Redemption II ως Arthur Morgan. Ωστόσο, το cast του παιχνιδιού έχει ακόμη ένα μεγάλο όνομα, αυτό του Troy Baker που ακούσαμε στα The Last of Us, BioShock Infinite και Uncharted. Επιπροσθέτως, στο Fort Solis θα ακούσετε και την Julia Brown των The Last Kingdom και World on Fire.

Ο director του τίτλου, James Tinsdale, δήλωσε ότι εμπνεύστηκε από διάφορες ταινίες όπως το Moon, το Sunshine και το Solaris.

Η ομάδα μας ήθελε να απαθανατίσει το συναίσθημα της μοναξιάς, της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας. Ελπίζουμε ότι αυτό το νέο trailer θα σας προσφέρει μια μικρή γεύση από τον απόκοσμο τόνο του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η ομάδα ανάπτυξης επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο καλοκαίρι.