Η ιστορία του Callisto Protocol τελειώνει αυτόν τον Ιούνιο

Προ των πυλών η κυκλοφορία του Final Transmission
19 Ιουνίου 2023 11:32
Η ιστορία του Callisto Protocol τελειώνει αυτόν τον Ιούνιο

Το The Callisto Protocol, το horror παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας από την Striking Distance Studios, θα ολοκληρωθεί αυτό το μήνα, με την κυκλοφορία του νέου του DLC. Συγκεκριμένα, το Final Transmission θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας του παιχνιδιού, το οποίο ακολουθεί τον Jacob Lee, έναν κρατούμενο στο φεγγάρι Callisto του Δία που πρέπει να επιβιώσει από ένα θανατηφόρο ξέσπασμα ενός παρασιτικού εξωγήινου ιού.

Το Final Transmission θα γίνει διαθέσιμο στις 27 Ιουνίου για τους παίκτες του PlayStation 4 και του PlayStation 5, οι οποίοι θα έχουν 48 ώρες αποκλειστικότητας. Στη συνέχεια, το DLC θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου για όλες τις άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των PC, Xbox One και Xbox Series X|S.

Το DLC θα αποκαλύψει τη μοίρα του Jacob Lee, απαντώντας στα ερωτήματα που άφησε το φινάλε της βασική ιστορίας σχετικά με τον ιό και το μέλλον της ανθρωπότητας. Ειδικότερα, το teaser trailer του πακέτου επέκτασης δείχνει τον Jacob να ξυπνά σε μια σκοτεινή εγκατάσταση και να συναντά ένα μεγάλο ρομπότ που του επιτίθεται. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το The Callisto Protocol είναι ο πνευματικός διάδοχος της σειράς Dead Space που δημιουργήθηκε από τον Glen Schofield, πρώην συνιδρυτή της Visceral Games. Για την ιστορία, όταν το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε πέρυσι το Δεκέμβριο, έλαβε θετικές κριτικές από τους ειδικούς και τους λάτρεις του είδους, αλλά δυστυχώς οι πωλήσεις του δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες. Μέχρι τον Μάιο του 2023, ο horror τίτλος είχε πουλήσει περίπου 2 εκατομμύρια αντίτυπα.