Η πλειοψηφία των παικτών του Diablo IV δεν το έχει τερματίσει ακόμη

Και η Blizzard ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές
19 Ιουνίου 2023 08:38
Η πλειοψηφία των παικτών του Diablo IV δεν το έχει τερματίσει ακόμη

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Blizzard, οι περισσότεροι παίκτες του Diablo IV δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την ιστορία του τίτλου, ο οποίος κυκλοφορεί από τις 5 Ιουνίου για τις PlayStation και τις Xbox κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το στούντιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο επεισόδιο της Campafire Chat σειράς της, στην οποία διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης συζητούν για το μέλλον του παιχνιδιού. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο director του τίτλου Joe Shely, τόνισε:

Πρώτον, η σημαντική πλειοψηφία των παικτών μας δεν έχει τελειώσει ακόμα το παιχνίδι. Αλλά πολλοί από τους ανθρώπους που παρακολουθούν αυτό το stream, καθώς και οι αφοσιωμένοι παίκτες μας, παίζουν το περιεχόμενο πολύ πιο γρήγορα και έχουν βιώσει την κατάσταση που επικρατεί με τα dungeons.

Στη συνέχεια, η συζήτηση στράφηκε στις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει άμεσα η Blizzard στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή πολλοί παίκτες δεν ασχολούνται με τα Nightmare dungeons, τα οποία η ομάδα προόριζε ως endgame δραστηριότητα. Αντιθέτως, κάνουν grind τα side dungeons, τα οποία μοιάζουν πολύ πιο ελκυστικά από άποψη χρόνου και ανταμοιβών. Για το λόγο αυτό, η Blizzard σκοπεύει να αυξήσει το XP που θα δίνουν τα Nightmare dungeons, κάνοντας συγχρόνως ευκολότερα προσβάσιμα.

Ο Shely αποκάλυψε ότι η ομάδα του Diablo 4 λαμβάνει εσωτερικά πληροφορίες για το loot και το XP που λαμβάνουν οι παίκτες ανά ώρα και χρησιμοποιώντας αυτά και άλλα στατιστικά, επιδιώκει να κάνει το παιχνίδι όσο πιο ισορροπημένο και δίκαιο γίνεται. Αυτή τη στιγμή οι developers ετοιμάζουν διάφορα buffs, με τις μεγαλύτερες αλλαγές να καταφθάνουν προς τα μέσα του Ιουλίου με την πρώτη σεζόν του παιχνιδιού.