Το High on Knife έρχεται να σκορπίσει ακόμη περισσότερη καφρίλα στο Xbox (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer
13 Ιουνίου 2023 21:23
Το High on Knife έρχεται να σκορπίσει ακόμη περισσότερη καφρίλα στο Xbox (ΒΙΝΤΕΟ)

Το High On Life, το ξεκαρδιστικό first-person shooter της Squanch Games που είχε ιδρύσει ο δημιουργός του Rick and Morty, σύντομα θα αποκτήσει το πρώτο του πακέτου επέκτασης που έρχεται με την ευφάνταστη ονομασία…High On Knife. Το εν λόγω DLC ανακοινώθηκε στο Xbox Games Showcase Extended 2023 και δεν θα περιλαμβάνεται στο Xbox Game Pass, αλλά θα είναι διαθέσιμο μόνο για κανονική αγορά στα Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

Το High On Knife διαδραματίζεται δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του High On Life και σε αυτό παίζετε ως ένας φρέσκος απόφοιτος λυκείου, ο οποίος γίνεται σκληροτράχηλος κυνηγός επικηρυγμένων με τη βοήθεια του Knifey, του μαχαιριού που μιλάει και το οποίο μπορεί να μεταμορφωθεί. Στο DLC, ο Knifey λαμβάνει ένα μυστηριώδες πακέτο από το σπίτι του, το οποίο πυροδοτεί μια σειρά από τρομακτικά γεγονότα.

Σύμφωνα με τον Mike Fridley, CEO και Studio Director της Squanch Games, το High On Knife θα έχει διαφορετική ατμόσφαιρα από το βασικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, μιλώντας για το DLC, τόνισε:

Το High On Knife εξακολουθεί να είναι τρελά ξεκαρδιστικό και παράξενο, αλλά αυτή τη φορά θα γίνουμε και λίγο τρομακτικοί. Όχι σε επίπεδα τρόμου όπως το "Μπορεί να μην ξανακοιμηθώ ποτέ", αλλά σίγουρα στο επίπεδο του "Τα όνειρά μου θα χαλάσουν για λίγο". Σκεφτείτε body horror, αλλά με ένα φρικτό σώμα και γίνεται ακόμα πιο φρικτό.

Για την ιστορία, το DLC θα εισάγει επίσης και άλλα όπλα που μιλάνε στο παιχνίδι, όπως η Harper, με τη φωνή της Sarah Sherman (SNL, Sarah Squirm), και το B.A.L.L., ένα όπλο με μικροσκοπικά πλάσματα που λένε ασυναρτησίες.

Το High On Knife δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται αυτό το φθινόπωρο. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.