PlayStation vs Xbox - Έτσι βαθμολόγησαν οι gamers τα καλοκαιρινά τους σόου

Πάνω από 100 χιλιάδες χρήστες είπαν την άποψή τους
13 Ιουνίου 2023 17:36
PlayStation vs Xbox - Έτσι βαθμολόγησαν οι gamers τα καλοκαιρινά τους σόου

Όπως συνηθίζει να κάνει με όλα τα gaming σόου, ο διοργανωτής και παρουσιαστής του Summer Game Fest και των The Game Awards, Geoff Keighley, ζήτησε την άποψη των gamers για τα διάφορα events που είδαμε, μέσα από τον τεράστιο λογαριασμό του στο Twitter που μετρά πάνω από 1.5 εκατομμύριο followers.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, αμέσως μετά το PlayStation Showcase 2023 στις 24 Μαΐου του 2023, ο Geoff ζήτησε από τους gamers να βαθμολογήσουν το σόου με ‘A’, ‘B’, ‘C’ ή ‘D και κάτω’. Στην ψηφοφορία του συμμετείχαν 158,602 χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που βαθμολόγησαν στην πλειοψηφία το σόου του PlayStation με ‘C’. Για την ακρίβεια, το 33.5% βαθμολόγησε το σόου με ‘C’, ωστόσο και το ‘B’ ήταν πολύ κοντά με ποσοστό 30.8%. Το ‘Α’ είχε το μικρότερο ποσοστό με 14.4%, με το ‘D και κάτω’ να συγκεντρώνει 21.4%. Αν ερμηνεύσουμε αυτά τα αποτελέσματα, οι περισσότεροι έμειναν με ανάμεικτα συναισθήματα ή ικανοποιημένοι από το σόου της Sony.

Περνώντας στο Xbox Games Showcase 2023 + Starfield Direct, η ψηφοφορία είχε αντίστοιχο αν και ελαφρώς μικρότερο δείγμα, με 140,309 χρήστες του social media να καταθέτουν την άποψή τους. Το 52.7% βαθμολόγησε το σόου του Xbox με ‘A’, ενώ το 29.2% έβαλε βαθμολογία ‘Β’. Τα ‘C’ και ‘D και κάτω’ είχαν αισθητά λιγότερους ψήφους, με ποσοστά 10.4% και 7.7% αντίστοιχα. Αν ερμηνεύσουμε αυτά τα αποτελέσματα, οι περισσότεροι έμειναν πολύ ή απλώς ικανοποιημένοι από το σόου της Microsoft.

Οι ψηφοφορίες του Geoff Keighley για τα σόου των Xbox και PlayStation, καθώς και για το Summer Game Fest 2023: