The Crew Motorfest: Το “Horizon“ της Ubisoft έχει νέα πλάνα και ημερομηνία κυκλοφορίας

Πάει με τέρμα τα γκάζια στη Χαβάη!
12 Ιουνίου 2023 22:45
The Crew Motorfest: Το “Horizon“ της Ubisoft έχει νέα πλάνα και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το The Crew Motorfest της Ivory Tower δε γινόταν να λείπει από το Ubisoft Forward 2023 εκεί όπου έλαβε χώρα μια χορταστική gameplay παρουσίασή του, όπου είδαμε πληθώρα πλάνων σε 4Κ, ενώ μάθαμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, που ορίστηκε για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Το νέο κεφάλαιο του The Crew franchise, στοχεύει ξεκάθαρα στο να γίνει ένα racing παιχνίδι πολλαπλών οχημάτων αλλά με πολύ πιο "Forza Horizon" ύφος αυτή τη φορά. Για αυτό εγκαταλείπει την επαρχία των ΗΠΑ και μεταφέρει την γκαζιάρικη δράση και τα λάστιχά του στο νησό O'ahu της Χαβάης. Από οχήματα, αγωνιστικά, supercars, αγροτικά, μέχρι ποδήλατα, σκάφη και αεροσκάφη είναι στη διάθεσή σας για να οδηγήσετε ή να πιλοτάρετε στο "Motorfest". 

Ωστόσο η παρουσίασή του ξεκίνησε με ένα cinematic CGI trailer παρά gameplay, κάτι που προχώρησε λίγο μετά. Τα πλάνα έδωσαν μια πλήρη εικόνα της ποικιλίας των περιβάλλοτνων και των οδηγικών καταστάσεων που θα συναντήσει κανείς στο The Crew Motorfest, δίνοντας μια ματιά που ιντριγκάρει τους racing fans που αναζητούν κάτι πιο χαλαρό από ένα αυστηρό sim racing. 

Δείτε το gameplay premiere trailer του The Crew Motorfest

Μάλιστα, όσοι προπαραγγείλουν την Gold ή Ultimate Edition του The Crew Motorfest θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι τρεις μέρες νωρίτερα από τις 11 Σεπτεμβρίου. 

To The Crew Motorfest θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το cinematic intro του παιχνιδιού: