Prince of Persia The Lost Crown: Δείτε νέο gameplay υλικό από την επιστροφή της σειράς!

Απευθείας από το Ubisoft Forward σόου
12 Ιουνίου 2023 20:33
Prince of Persia The Lost Crown: Δείτε νέο gameplay υλικό από την επιστροφή της σειράς!

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του Summer Game Fest 2023 ήταν το Prince of Persia The Lost Crown, το πρώτο νέο παιχνίδι της λατρεμένης σειράς της Ubisoft εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία.

Τώρα, κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward σόου της, η γαλλική εταιρία κράτησε την υπόσχεσή της και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας περισσότερα gameplay πλάνα, εξηγώντας διάφορες πτυχές της semi-open world εμπειρίας, από την εξερεύνηση, μέχρι την απόκτηση νέων time skills και τον σημαντικό ρόλο του timing.

Το Prince of Persia The Lost Crown υπόσχεται μια «στιλάτη» action-adventure platformer εμπειρία που διαδραματίζεται σε έναν μυθολογικό περσικό κόσμο όπου τα όρια του χρόνου και του χώρου είναι δικά σας για να τα χειραγωγήσετε.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου του 2023 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC. Παρακάτω θα βρείτε το νέο gameplay trailer με σχολιασμό από τους developers και το reveal animated trailer που δόθηκαν στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια του σόου.