Δείτε gameplay πλάνα από το επικό Avatar παιχνίδι που έρχεται τον Δεκέμβριο!

Βουτήξτε στα...Frontiers of Pandora!
12 Ιουνίου 2023 20:28
Δείτε gameplay πλάνα από το επικό Avatar παιχνίδι που έρχεται τον Δεκέμβριο!

Τo Ubisoft Forward 2023 άνοιξε με το πολυαναμενόμενο Avatar παιχνίδι που ετοιμάζει εδώ και χρόνια η Massive Entertainment, δημιουργοί των The Division, σε συνεργασία με τον James Cameron και την Lightstorm Entertainment. 

Έτσι, έκανε ντεμπούτο το νέο και εντυπωσιακό reveal trailer του Avatar: Frontiers of Pandora, το οποίο με την ποικιλία, τα κινηματογραφικά πλάνα και τα γραφικά του, είναι έτοιμο να μετατρέψει τους παίκτες σε Na'Vi και να τους βάλει σε θέσεις μάχης για να υπερασπιστούν τον πλανήτη της Pandora από τους ανθρώπους. Σε ένα δεύτερο βίντεο που αποκαλύφθηκε λίγα λεπτά μετά, παρουσιάστηκε ένα εκτενές gameplay του "Frontiers of Pandora" με τα πλάνα του να προέρχονται από την PS5 έκδοση του παιχνιδιού και ομολογουμένως να δείχνουν όσο εντυπωσιακά όσο θα έπρεπε για ένα Avatar παιχνίδι. Ο τεχνικός τομέας να αναφέρουμε οτι βασίζεται στην Snowdrop Engine της Massive.

Το βίντεο ήταν πραγματικά μια ξενάγηση σε όλα όσα έχει να προσφέρει το Avatar: Frontiers of Pandora, τόσο στην πλοκή όσο και παικτικά, πηγαίνοντας λεπτομερώς σε κάθε του πτυχή. Όσον αφορά την πλοκή, αναλαμβάνετε το ρόλο μιας Na'Vi που την απήγαγαν πριν από πολλά χρόνια οι άνθρωποι της RDA για να τη στρέψουν -μαζί με άλλους Na'Vi- ενάντια στο ίδιο της το είδος. Ο κεντρικός κακός είναι ο John Mercer, ηγέτης του RDA. Εσείς ως παίκτες ξυπνάτε 15 χρόνια μετά τη μάχη του Hallelujah Mountains, σαν ξένοι στην ίδια σας την πατρίδα. 

Θα πρέπει να εξερευνήσετε τον κόσμο της Pandora και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άλλες φυλές για να κάνετε την αντεπίθεσή σας. Μάλιστα, εμφανίστηκε και ο ίδιος ο Τζέιμς Κάμερον για να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για μια νέα πρωτότυπη ιστορία στο κόσμο του Avatar και εντός του canon των ταινιών. 

Παικτικά είδαμε επική κλίμακα στον κόσμο της Pandora, με εναλλαγή από third-person σε FPS. Υπάρχει δυνατότητα για εξερεύνηση με τα ιπτάμενα Ekron, αλλά και εναέριου combat με αυτά ως mounts, αλλά και άλλα είδη ζώων στις περιοχές της Pandora. Περιέχει stealth gameplay και parkour στοιχεία, ενώ όλο το campaign θα είναι playable με έως 2 παίκτες σε online co-op.

Δείτε το επίσημο World Premiere trailer του Avatar: Frontiers of Pandora

Δείτε το εκτενές gameplay reveal του Avatar: Frontiers of Pandora

Το Avatar: Frontiers of Pandora κυκλοφορεί στις 7 Δεκεμβρίου του 2023 για τα PC, Xbox Series X|S και PS5