Αυτό το horror παιχνίδι μοιάζει σαν αληθινό – Δείτε βίντεο

Για τους λάτρεις των “Bodycam horror” παιχνιδιών
12 Ιουνίου 2023 16:03
Αυτό το horror παιχνίδι μοιάζει σαν αληθινό – Δείτε βίντεο

Η Lightworker Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer ανακοίνωσης για το Cursed Bet, ένα νέο παιχνίδι τρόμου που συγκαταλέγεται στην κατηγορία “Bodycam Horror”. Ο τίτλος υπόσχεται μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα με μία κούκλα που έχει φέρει τον τρόμο μέσα σε ένα νηπιαγωγείο.

Στο παιχνίδι θα πάρετε τον έλεγχο του Davin, ο οποίος διηγείται μια ιστορία σε ένα εγκαταλελειμμένο νηπιαγωγείο όπου λέγεται ότι συνέβησαν κάποια φρικτά γεγονότα, με μία κούκλα που ζωντανεύει φέρνοντας τον τρόμο.

Οι φήμες λένε ότι αυτή η καταραμένη κούκλα βρίσκεται ακόμα εκεί και όποιος επισκέπτεται πλέον το σχολείο του συμβαίνουν διάφορα φρικτά πράγματα. Ο πρωταγωνιστής -προφανώς- δεν πιστεύει τις φήμες και το επισκέπτεται τραβώντας παράλληλα βίντεο για να αποδείξει σε όλους ότι κάνουν λάθος.

Εσείς ως παίκτες καλείστε να εξερευνήσετε το σχολείο και να λύσετε διάφορους γρίφους, αλλά και να ανακαλύψετε τι πραγματικά έχει συμβεί με αυτή την καταραμένη κούκλα. Ο κεντρικός σκοπός σας θα είναι να καταστρέψετε αυτήν την κατάρα.

Το Cursed Bet βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη και μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Μπορείτε να το βρείτε στο Steam πατώντας εδώ.

Tags: