Παίξτε το demo από το φρικιαστικό horror παιχνίδι Luto (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται σύντομα η τελική έκδοση λέει η ομάδα ανάπτυξης
12 Ιουνίου 2023 14:11
Παίξτε το demo από το φρικιαστικό horror παιχνίδι Luto (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Broken Bird Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer από το ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου Luto, το οποίο βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό υπό ανάπτυξη. Τα νέα πλάνα από τον φρικιαστικό τίτλο ήρθαν στα φώτα από το Future Games Show, όπου η ομάδα ανάπτυξης επιφύλασσε ακόμη μια έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, το στούντιο αποκάλυψε ότι από σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα παίξετε το ολοκαίνουργιο demo του Luto, έτσι ώστε να πάρετε μια καλύτερη γεύση από τον…τρόμο που έρχεται. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθώς προηγουμένως ήταν να διατεθεί το 2022. Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης λέει ότι θα βγει «σύντομα».

Η Broken Bird Games αναφέρει ότι αυτό το demo θα σας δώσει μια καλύτερη ματιά στο πως θα μοιάζει η τελική έκδοση του παιχνιδιού και καλείστε να εξερευνήσετε ένα στοιχειωμένο σπίτι, φυσικά με διάφορες φιγούρες να θέλουν να κάνουν τη ζωή σας κόλαση.

Μπορείτε να παίξετε το demo του Luto πατώντας εδώ.

Στο Luto, παίρνετε τον έλεγχο ενός ατόμου που θρηνεί και παράλληλα βρίσκεται παγιδευμένο στο ίδιο του το σπίτι. Κεντρικός σκοπός σας είναι να βρείτε έναν τρόπο για να φύγετε μακριά από αυτή τη φρίκη. Όσον αφορά τους gameplay μηχανισμούς, το Luto έχει μπόλικη εξερεύνηση όπως συμβαίνει και σε άλλα τέτοιου είδους παιχνίδια.

Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.