Starfield: Άφθονα gameplay πλάνα από το επικό sci-fi RPG των δημιουργών του Skyrim

Η Bethesda παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το παιχνίδι
11 Ιουνίου 2023 21:47
Starfield: Άφθονα gameplay πλάνα από το επικό sci-fi RPG των δημιουργών του Skyrim

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Bethesda πήρε τη σκυτάλη αμέσως μετά το τέλος του Xbox Game Showcase για να παρουσιάσει αναλυτικά το Starfield. Ειδικότερα, μετά το σύντομο trailer που είδαμε στο βασικό σόου, διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης της Bethesda Softworks ανέλαβαν να εξηγήσουν αναλυτικά το όραμά τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Todd Howard, ο οποίος ξεκίνησε την παρουσίαση, το Starfield είναι στο πυρήνα του ένα Bethesda RPG, με έμφαση στην εξερεύνηση, η οποία πλέον επεκτείνεται σε περισσότερους από έναν κόσμους. Αρχικά είδαμε το σύστημα μάχης, με τον Todd να διευκρινίζει πως το παιχνίδι θα μπορεί να παιχτεί τόσο σε first-person όσο και σε third-person, ενώ θα αξιοποιεί και ένα εξ ολοκλήρου νέο animation σύστημα.

Έπειτα είδαμε σχεδόν κάθε πτυχή του gameplay, από το stealth μέχρι τον character creator, από τη διαχείριση του inventory και την ποικιλία επιλογών που προσφέρουν τα skills στο gameplay, από την “Nasapunk” αισθητική μέχρι το ταξίδι με το διαστημόπλοιο, από τα διαστημικά λιμάνια και την παραμετροποίηση, από τις αερομαχίες μέχρι την δομή των πλανητών, η μεγάλης διάρκειας παρουσίαση εξήγησε τα πάντα.

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε τόσο το νεότερο trailer του Starfield, όσο και το αναλυτικό Starfield Direct που θα λύσει κάθε απορία σας σχετικά με το παιχνίδι.

Το Starfield αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αποκλειστικά στις Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Windows Store στις 6 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.