Πουλούσαν παράνομες ουσίες σε custom κίτρινες θήκες των Pokémon

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο New Bedford
08 Ιουνίου 2023 11:11
Πουλούσαν παράνομες ουσίες σε custom κίτρινες θήκες των Pokémon

Τύποι που διακινούσαν παράνομες ουσίες μέσα σε μικρές κίτρινες θήκες-κουτιά στα «χρώματα» των Pokémon συνελήφθησαν από την αστυνομία στο New Bedford. Οι δύο τύπου φαίνεται ότι είχαν λάβει ένα δέμα από το Puerto Rico, αλλά πιάστηκαν στα πράσα όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι αρχές στο Bristol.

Σύμφωνα με αναφορές, χρειάστηκε μια κοινή προσπάθεια από την Ομάδα Δράσης Ναρκωτικών της Πολιτειακής Αστυνομίας του Bristol και την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ για να καταρρεύσει η επιχείρηση. Οι αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες του New Bedford αφού η αστυνομία παρέδωσε ένα δέμα σε ένα διαμέρισμα χρησιμοποιώντας έναν μυστικό επιθεωρητή ως κούριερ.

Αφού ο κούριερ άφησε το πακέτο σε έναν 19χρονο, εκείνος φαίνεται ότι έτρεξε και μπήκε σε ένα τζιπ. Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του abc6.com, τον σταμάτησε η αστυνομία όπου τον συνέλαβε μαζί με έναν 20χρονο.

Όταν οι αρχές άνοιξαν τη συσκευασία του πακέτου βρήκαν δύο κίτρινες πλαστικές custom θήκες των Pokémon σφραγισμένες (οι γνωστές “art cases” του Pikachu), όπου μόλις ανοίχτηκαν ανακάλυψαν δύο κιλά παράνομων ουσιών. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ταχυδρομείου, πέντε συνολικά τέτοια πακέτα είχαν σταλεί σε αυτό το διαμέρισμα από το Puerto Rico τους τελευταίους δύο μήνες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η έρευνα οδήγησε στην κατάσχεση σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διάφορες υπηρεσίες για την συνεργασίας τους, η οποία κατέληξε σε αυτές τις συλλήψεις, είπε ο εισαγγελέας.

Ο 19χρονος και ο 20χρονος κατηγορήθηκαν για διακίνηση παράνομων ουσιών και για παραβίαση του νόμου.

Tags: