Final Fantasy VII Rebirth – Θα πάθετε πλάκα με το PS5 vs PS1 συγκριτικό βίντεο!

Η διαφορά από το 1997 στο σήμερα
10 Ιουνίου 2023 22:01
Final Fantasy VII Rebirth – Θα πάθετε πλάκα με το PS5 vs PS1 συγκριτικό βίντεο!

Το Final Fantasy VII πρωτοκυκλοφόρησε στην Ευρώπη το Νοέμβριο του 1997 για το πρώτο PlayStation της Sony. Τώρα, σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, η θρυλική περιπέτεια του Cloud θα συνεχιστεί άκρως αναβαθμισμένη, μέσα από ένα ολοκληρωτικό re-imagining στο PlayStation 5.

Το δεύτερο κεφάλαιο του remake της εμπειρίας ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024 με ένα πολύ εντυπωσιακό trailer. Αυτό, λοιπόν, αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για συγκρίσεις, δείχνοντας πόσο έχει εξελιχθεί το gameplay από τότε, καθώς φυσικά και ο τεχνικός τομέας που έχει κάνει τεράστια άλματα χάρη στην πολλαπλάσια επεξεργαστική ισχύ.

Ακριβώς αυτή τη σύγκριση αποφάσισε να κάνει ένας χρήστης του Twitter με παρατσούκλι @huntervs5, o οποίος μέσα από ένα σύντομο βίντεο δείχνει τη διαφορά στα γραφικά, αλλά και μερικές από τις τεράστιες αλλαγές που έχουν γίνει στα περιβάλλοντα του παιχνιδιού από την έκδοση του PS1 σε αυτή του PS5.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω συγκριτικό μέσα από τον player που περιλαμβάνεται στο παρακάτω tweet:

Το Final Fantasy 7 Rebirth αναμένεται να καταφθάσει στα ράφια των καταστημάτων τελικά στις αρχές του 2024, αποκλειστικά για το PlayStation 5. Μάλιστα, η Square Enix επιβεβαίωσε πως η retail έκδοση θα περιλαμβάνει ολόκληρο το παιχνίδι σε δύο δίσκους.

Παρακάτω θα βρείτε το trailer που παρουσιάστηκε στο εναρκτήριο σόου του Summer Game Fest 2023.