Η Μέγκαν Φοξ ξεκίνησε να «θάβει» τους παίκτες του Diablo IV (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα νέα προωθητικά βίντεο της Blizzard
09 Ιουνίου 2023 18:46
Η Μέγκαν Φοξ ξεκίνησε να «θάβει» τους παίκτες του Diablo IV (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Blizzard ετοίμασε μια ιδιαίτερη προωθητική ενέργεια για το Diablo IV, η οποία εμπλέκει τη γνωστή ηθοποιό του Hollywood, Megan Fox.

Συγκεκριμένα, η εταιρία κάλεσε όλους παίκτες να μοιραστούν βίντεο με τους in-game θανάτους τους στα Twitter και TikTok, χρησιμοποιώντας το hashtag #DiabloDeaths για να έχουν την ευκαιρία η Fox να διαβάσει επικήδειο λόγο για αυτούς.

Τηρώντας την υπόσχεσή της, η Blizzard ξεκίνησε να απαντά στα tweets των χρηστών με προσποιημένα βίντεο μηνύματα που έχουν άκρως σαρκαστικό χαρακτήρα, αφού κοροϊδεύουν με πλάγιο τρόπο τους θανάτους τους.

Από γνωστούς streamers όπως ο DrLupo μέχρι τυχαίους fans της κοινότητας, παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα πολλά βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media.

Το Diablo IV είναι διαθέσιμο πλέον για όλους τους παίκτες στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, προσφέροντας cross-platform play και cross-progression, καθώς και co-op για έως και τέσσερις παίκτες, με την επιλογή για couch co-op δύο παικτών στις κονσόλες. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο τίτλος έσπασε κιόλας το ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών της Blizzard, κάνοντας ένα τρομερά εντυπωσιακό ντεμπούτο. Περισσότερα σχετικά με το επίτευγμα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.