To Sand Land, από τον δημιουργό του Dragon Ball, γίνεται βιντεοπαιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις αποκαλύψεις τίτλων του φετινού Summer Game Fest
09 Ιουνίου 2023 16:21
To Sand Land, από τον δημιουργό του Dragon Ball, γίνεται βιντεοπαιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία από τις εκπλήξεις του φετινού Summer Game Fest προήρθε από την Bandai Namco και σίγουρα κανένας δε θα μπορούσε να την προβλέψει. Στο πλαίσιο του σόου του Geoff Keighley, λοιπόν, ανακοινώθηκε η videogame μεταφορά του Sand Land, του γνωστού ομώνυμου manga του Akira Toriyama που είχε κυκλοφορήσει το 2000. 

Πρόκειται για ένα third-person action παιχνίδι που βασίζεται στον post-apocalyptic κόσμο που σχεδίασε ο θρυλικός δημιουργός του Dragon Ball, εκεί όπου το νερό είναι σε έλλειψη και άνθρωποι συνυπάρχουν με τους δαίμονες. Η ανομία ξεσπάει για το ολοένα αυξανόμενο κόστος του νερού και ένας σερίφης προσεγγίζει κάτι ντόπιους δαίμονες για να έρθουν σε συμφωνία. 

Το Sand Land αποκαλύφθηκε μέσα από ένα trailer που έδωσε μια καλή ματιά τόσο από cutscenes όσο και από καθαρό gameplay, με σκηνικά που θύμιζαν Mad Max, αχανής ερήμους, ξέφρενο gameplay και το κλασικό σκίτσο του Toriyama σε cell-shaded στιλ αλά Borderlands. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τίτλος αναπτύσσεται με την Unreal Engine. 

Το Bird Studios και η Bandai Namco ανέφεραν πως θα πρέπει να μείνουμε συντονισμένοι για περισσότερα νέα γύρω από το project. Το Sand Land αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS5, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam, χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς. Απολαύστε παρακάτω το trailer της ανακοίνωσης.