Το Mortal Kombat 1 σκορπά ξύλο, αίμα και fatalities στο πρώτο gameplay!

Απευθείας από το Summer Game Fest 2023
08 Ιουνίου 2023 22:21
Το Mortal Kombat 1 σκορπά ξύλο, αίμα και fatalities στο πρώτο gameplay!

Το Summer Game Fest ξεκίνησε με…fatality, αφού ένα από τα πρώτα παιχνίδια που είδαμε στο σόου ήταν το Mortal Kombat 1.

Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν τα πρώτα gameplay πλάνα από το reboot της λατρεμένης fighting σειράς, μέσα από ένα εκρηκτικό trailer με ακατάπαυστους ρυθμούς. Αμέσως μετά στη σκηνή ήρθε ο Ed Boon, δημιουργός του franchise, ο οποίος επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων πως στο παιχνίδι θα συμμετέχει ο Jean-Claude Van Damme! Φυσικά, ο θρυλικός ηθοποιός θα δανείσει τη φωνή του στον Johnny Cage, όντας και η αρχική έμπνευση για τον χαρακτήρα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τετράλεπτο gameplay μέσα από τον player που ακολουθεί:

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC.

Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities. Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά. Η πλοκή του, μάλιστα, θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν το οποίο δημιούργησε ο "Fire God" -πλέον- Liu Kang. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression. ΄

Βέβαια, όλα αυτά θα σας γεμίσουν τον σκληρό δίσκο, αφού όπως έχουμε μάθει οι απαιτήσεις του παιχνιδιού θα είναι…τσουχτερές.