Η "κατά λάθος" επιβεβαίωση του The Last of Us 2

Συνέβη σε livestream της Naughty Dog
16 Σεπτεμβρίου 2015 12:00
Η

Η δίψα από τους fans υπάρχει σε αφθονία για ένα sequel του αριστουργηματικού The Last of Us, παρά την επιθυμία μιας σημαντικής μερίδας παικτών να μείνει η ιστορία ως έχει. Για δεύτερη φορά όμως, μετά την περίπτωση του Nolan North, η επιβεβαίωση της ύπαρξης του The Last of Us 2 έγινε από άνθρωπο της ίδιας της Naughty Dog. Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ενός livestream με τον Josh Scherr της Naughty Dog να χάνεται στον συνειρμό της κουβέντας και να αποκαλύπτει εμμέσως πλην σαφώς την ύπαρξη του πολυπόθητου sequel. 

Την στιγμή που ψέλλισε την παρακάτω πρόταση επικράτησε μια άβολη σιωπή στο livestream, με τους παρευρισκόμενους να αλλάζουν γρήγορα θέμα συζήτησης και να προσπαθούν να μαζέψουν τα... ασυμμάζευτα.

"Όλα τα facial animation στην σειρά Uncharted διευθύνθηκαν από τον Eric... και στο πρώτο The Last of Us. Ώχ μόλις είπα το πρώτο The Last of Us;" είπε χαρακτηριστικά ο Scherr, όπως θα δείτε στο παρακάτω video με το επίμαχο στιγμιότυπο.

Τώρα το εάν έγινε κατά λάθος ή επίτηδες ο χρόνος θα δείξει, πάντως εμείς πιστεύουμε πως έγινε "κατά λάθος".  Λέτε όπου υπάρχει καπνός να υπάρχει και φωτιά στην περίπτωση του The Last of Us 2;