Εντελώς δωρεάν στο Steam το βραβευμένο puzzle-adventure Hue

Προσφορά για λίγες ώρες ακόμη
08 Ιουνίου 2023 08:19
Εντελώς δωρεάν στο Steam το βραβευμένο puzzle-adventure Hue

Η publishing εταιρία Curve Digital ξεκίνησε μια καμπάνια εκπτώσεων για τους τίτλους της στο Steam και έτσι αποφάσισε να το γιορτάσει, χαρίζοντας σε όλους ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου, μέχρι τις 8:00 μ.μ. μπορείτε να προλάβετε εντελώς δωρεάν το Hue. Πρόκειται για ένα βραβευμένο puzzle-adventure παιχνίδι, το οποίο πέρα από τους κριτικούς, το λάτρεψε και η κοινότητα, αφού έχει Very Positive βαθμολογία στην πλατφόρμα, με πάνω από 4.000 κριτικές.

Το Hue είναι ένα παιχνίδι που σας προκαλεί να σκεφτείτε δημιουργικά και να λύσετε γρίφους, αλλάζοντας το χρώμα του κόσμου. Είναι ένα παιχνίδι που εξερευνά θέματα όπως η αγάπη, η απώλεια, η ύπαρξη και οι τύψεις και υπόσχεται μια όμορφη εμπειρία που θα σας μείνει για καιρό μετά την ολοκλήρωσή του.

Παρακάτω θα βρείτε ένα trailer για να πάρετε μια γεύση από το gameplay, καθώς και το σύνδεσμο για να το προσθέσετε στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη στο Steam, στην οποία και θα παραμείνει για πάντα, εφόσον προλάβετε την προσφορά.