GTA Online: Το νέο update έχει “άρωμα“ San Andreas - Δείτε το trailer

Ετοιμαστείτε για το επόμενο μεγάλο και δωρεάν update του
06 Ιουνίου 2023 17:40
GTA Online: Το νέο update έχει “άρωμα“ San Andreas - Δείτε το trailer

Σχεδόν μια δεκαετία μετά και το GTA Online συνεχίζει να είναι ένα ζωντανό παιχνίδι που συνεχώς εμπλουτίζεται με σταθερούς ρυθμούς, σε βαθμό που συνεχώς καταφέρνει να διατηρεί τους παίκτες του απασχολημένους. Τώρα το νεότερο update που έρχεται έχει άρωμα από "San Andreas".

Πράγματι, η Rockstar Games ανακοίνωσε το GTA Online: San Andreas Mercenaries, ως το νέο story expansion του online κομματιού του Grand Theft Auto V και παράλληλα κυκλοφόρησε ένα trailer που παρουσιάζει όλη τη ξέφρενη δράση που θα προσφέρει στους παίκτες. 

Στο "San Andreas Mercenaries" θα μπείτε στη νέα συμμορία του μισθοφόρου Charlie Reed, τους Los Santos Angels, οι οποίοι βρίσκονται σε πόλεμο με τις δυνάμεις της Merryweather Security. Εσείς μαζί με τους φίλους σας θα ξεκινήσετε τη νέα περιπέτεια του GTA Online με σκοπό να αφοπλίσετε και να καταστρέψετε την Merryweather αλλά και να αναπτύξετε τις επιχειρήσεις σας στο ενδιάμεσο. 

Στη διάθεσή σας θα έχετε νέα όπλα για να επιτεθείτε από ξηρά, αέρα και θάλασσα, όπως με ένα το νέο Tactical SMG, το αναβαθμισμένο αεροπλάνο Mammoth Avengers, που μετατρέπεται πλέον σε εναέριο αρχηγείο και πολλές ακόμη φρέσκες προσθήκες στο οπλοστάσιό σας. Ανάμεσα στις "quality of life" προσθήκες του επερχόμενου update είναι η δυνατότητα να πάρετε πίσω όλα σας τα οχήματα με τη μία από το Mors Mutual Insurance, καθώς και την επιλογή "hold to sprint" για να μη σπαμμάρετε άλλο το πλήκτρο του τρεξίματος. 

Το GTA Online: San Andreas Mercenaries θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Απολαύστε παρακάτω το σχετικό trailer: