Το Capcom Showcase είναι γεγονός

Θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα
06 Ιουνίου 2023 11:34
Το Capcom Showcase είναι γεγονός

Η Capcom ανακοίνωσε ότι μπαίνει και εκείνη στο “χορό” του Summer Game Fest με το “Capcom Showcase”, το οποίο θα λάβει χώρα την Δευτέρα 12 Ιουνίου και θα έχει διάρκεια περίπου τα 36 λεπτά.

Η ιαπωνική εταιρία δήλωσε επίσης ότι μέσα σε αυτό το ψηφιακό event θα δώσει πληροφορίες για τα παιχνίδια που έρχονται, αλλά και μια πρώτη ματιά σε επερχόμενους τίτλους που έχει στα σκαριά.

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε νέες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες κυκλοφορίες μας, αλλά και τους μελλοντικούς μας τίτλους, με τους θαυμαστές μας σε όλον τον κόσμο!

Η Capcom δεν έδωσε στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες, αλλά είπε ότι θα μοιραστεί περισσότερα σχετικά με το Showcase της καθώς πλησιάζει η ημερομηνία. Επίσης, καλεί όλους τους fans να είναι παρόντες, καθώς παράλληλα με αυτά που θα ανακοινώσει θα γιορτάσει και τα 40 της χρόνια.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι η Capcom ζητάει τη βοήθειά σας σχετικά με το μέλλον του Resident Evil. Μπορείτε να δείτε τι ζητάει από εσάς κάνοντας κλικ εδώ. Επιπροσθέτως, η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της εταιρίας ήταν το remake του Resident Evil 4, το οποίο κυκλοφόρησε σε PC και κονσόλες γνωρίζοντας αρκετά μεγάλη επιτυχία.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.