10 χρόνια μετά το GTA V προσθέτει ένα gameplay χαρακτηριστικό που το ζητούσαν οι παίκτες

Τέλος στο σπαμμάρισμα του πλήκτρου για το τρέξιμο
04 Ιουνίου 2023 18:30
10 χρόνια μετά το GTA V προσθέτει ένα gameplay χαρακτηριστικό που το ζητούσαν οι παίκτες

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το Grand Theft Auto V θα μετρήσει 10 χρόνια από την κυκλοφορία του και η Rockstar Games όλον αυτόν τον καιρό δεν έχει σταματήσει να προσφέρει περιεχόμενο αλλά και updates για τον πιο επιτυχημένο τίτλο της. 

Τώρα, με το νεότερο καλοκαιρινό update που αφορά το GTA Online, προστέθηκε ένα Gameplay χαρακτηριστικό που οι χρήστες ζητούσαν εδώ και πολλά χρόνια. Ναι, το GTA V μετά από τόσα χρόνια αποκτά τη δυνατότητα αυτόματου τρεξίματος, το λεγόμενο "hold-to-sprint" στις επιλογές χειρισμού

Πλέον, οι παίκτες του GTA V δε θα χρειάζεται να σπαμμάρετε το εκάστοτε κουμπί τρεξίματος για να πλοηγήστε στο Los Santos, καθώς όπως γίνεται στην πλειοψηφία των σύγχρονων παιχνιδιών, απλώς θα το κρατάτε πατημένο. Δεν είναι το μοναδικό "quality of life" χαρακτηριστικό που προστίθεται, καθώς ανάμεσά τους είναι και η επιλογή να πάρετε πίσω όλα τα κατεστραμμένα αυτοκίνητά σας από το Mors Mutual Insurance με τη μία και όχι ένα προς ένα όπως γινόταν τα τελευταία 10 χρόνια. 

 

Η διάθεση του GTA Online Summer Update που προσφέρει πολλές "quality of life" βελτιώσεις στο GTA V θα γίνει στις 13 Ιουνίου

Ωστόσο μια επιλογή για συνεχόμενο και αυτόματο τρέξιμο, όπως για παράδειγμα κάνουν οι battle royal τίτλοι (βλ. Fortnite, PUBG, CoD: Warzone) δεν έχει προστεθεί ακόμη. Ίσως όμως να είναι στα πλάνα της Rockstar μελλοντικά. 

Πρόσφατα η Take-Two μάλλον άφησε να εννοηθεί περίπου πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει το GTA 6