PlayStation: Το Days of Play ξεκίνησε με πολλές εκπτώσεις σε παιχνίδια των PS5 και PS4

Και στις συνδρομές PS Plus
02 Ιουνίου 2023 14:43
PlayStation: Το Days of Play ξεκίνησε με πολλές εκπτώσεις σε παιχνίδια των PS5 και PS4

Πιστή στο ραντεβού της, η Sony μόλις ξεκίνησε τις μεγάλες προσφορές του PlayStation. Το Days of Play 2023 είναι γεγονός και προσφέρει εκατοντάδες παιχνίδια για τα PlayStation 5 και PlayStation 4 σε χαμηλές τιμές, ενώ σε έκπτωση βρίσκονται και οι βαθμίδες του PlayStation Plus.

Αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε παιχνίδια όπως τα God of War Ragnarok, FIFA 23, Call of Duty: Modern Warfare II, GTA V, Spider-Man: Miles Morales, The Last of Us Part 1, Gran Turismo 7, Dead Island 2, NBA 2K23, Horizon Forbidden West, Ghost of Tsushima, Red Dead Redemption II, Gotham Knights, Dead Space, Need for Speed Unbound, Sekiro: Shadows Die Twice Game of the Year Edition, Dying Light και εκατοντάδες άλλα σε αρκετά μεγάλη έκπτωση.

Το Days of Play 2023 ξεκινάει λοιπόν από σήμερα, 2 Ιούνιου και θα βρίσκεται “live” μέχρι τις 12 Ιουνίου. Έκπτωση έχουν δει και οι συνδρομές του PS Plus, με την Sony να προσφέρει και το ετήσιο πρόγραμμα με 25% χαμηλότερη τιμή.

Η Sony αποκάλυψε επίσης ότι τόσο οι νέοι όσο και οι υφιστάμενοι συνδρομητές του PS Plus θα βρουν σε έκπτωσή τις 12μηνες συνδρομητές σε όλες τις βαθμίδες, PS Plus Essential, PS Plus Extra και PS Plus Premium. Όσοι είναι ήδη συνδρομητές των PlayStation Plus και Extra θα μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν σε μια υψηλότερη βαθμίδα (για 1,3 ή 12 μήνες) με έκπτωση επίσης 25%.

Βρείτε όλες τις προσφορές πατώντας εδώ.

Το Days of Play ξεκίνησε και η Sony αναφέρει:

Εξοικονομήστε σε μια απίστευτη συλλογή από ψηφιακά παιχνίδια στις προσφορές Days of Play του PlayStation Store, με προσφορές για να ρίξετε μια ματιά και να αγοράσετε εδώ, στο PlayStation.com, μέσω του PlayStation App, ή απευθείας από την κονσόλα σας.

Η Sony αναφέρει χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν προσφορές έως και 70% σε πολλούς τίτλους.