Mortal Kombat 1: Σύντομα θα μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν

Μέσα από το Online Stress Test
31 Μαΐου 2023 12:42
Mortal Kombat 1: Σύντομα θα μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου, αλλά πολλοί θα έχουν τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν νωρίτερα και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ομάδα ανάπτυξης NetherRealm Studios ανακοίνωσε πως στο μέλλον θα πραγματοποιηθεί ένα Online Stress Test, για να δοκιμαστούν οι servers του παιχνιδιού, πριν την τελική του κυκλοφορία. Έτσι, ζητά από όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να βοηθήσουν, να εγγραφούν με τον Warner Bros. Games λογαριασμό τους για μια πιθανότητα να επιλεγούν.

Το Online Stress Test του Mortal Kombat 1 θα είναι διαθέσιμο μόνο για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S, χωρίς να χρειάζεται ωστόσο συνδρομή στα PlayStation Plus ή Xbox Live Gold. Οι παίκτες από την Ευρώπη και την Ελλάδα θα μπορούν κανονικά να συμμετέχουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι μια πραγματική δοκιμή με την ομάδα να εστιάζει καθαρά στον τεχνικό τομέα. Μελλοντικά, και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο, θα υπάρξει και κανονική Beta για όλους όσους έχουν προβεί σε προ-παραγγελία, επομένως με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξασφαλίσετε σίγουρα πρόσβαση.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο Online Stress Test και θέλετε να βοηθήσετε το στούντιο, μπορείτε να εγγραφείτε πατώντας εδώ. Τέλος, ακόμη περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις σε τυχόν απορίες μπορείτε να βρείτε στην σχετική ιστοσελίδα που ετοίμασε η ομάδα πατώντας εδώ.