Αποκτήστε εντελώς δωρεάν ένα λατρεμένο RPG παιχνίδι!

Αν δεν είχατε ασχοληθεί μαζί του, τώρα είναι η ευκαιρία
25 Μαΐου 2023 18:16
Αποκτήστε εντελώς δωρεάν ένα λατρεμένο RPG παιχνίδι!

Η προσφορά του Epic Games Store με το Death Stranding της Kojima Productions ολοκληρώθηκε και μόλις μάθαμε ποιο είναι αυτό το “Mystery Game” που βρισκόταν στην κατηγορία “Free Games” του καταστήματος. Αναλυτικότερα, το ψηφιακό κατάστημα μόλις έκανε τα αποκαλυπτήρια και θέλει να σας κάνει δώρο ένα λατρεμένο RPG παιχνίδι των Bethesda Softworks και Obsidian Entertainment.

Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα και για μία εβδομάδα, θα έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή στο Epic Games Store με το Fallout: New Vegas, ένα από τα πιο αγαπητά και θρυλικά παιχνίδια του franchise. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με τον Epic Games λογαριασμό σας και να το προσθέσετε στη συλλογή σας, όπου και θα μείνει δικό σας για πάντα.

Μάλιστα, η Epic σάς δίνει την Ultimate Edition του παιχνιδιού, που προσφέρει μεταξύ άλλων τα εξής add-on: Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues, Lonesome Road, Courier’s Stash και Gun Runners Arsenal.

Η επίσημη περιγραφή του τίτλου αναφέρει:

Νιώστε τη ζέστη στο New Vegas! Ούτε καν η πυρηνική πτώση δε θα μπορούσε να επιβραδύνει τη φασαρία του Sin City. Εξερευνήστε τις τεράστιες εκτάσεις της ερήμου και δείτε το Great Southwest όπως μόνο μέσα από το Fallout θα μπορούσατε να το φανταστείτε.

Αποκτήστε το Fallout: New Vegas - Ultimate Edition πατώντας εδώ.

Η προσφορά θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για την ιστορία, το Fallout: New Vegas κυκλοφόρησε το 2010 για τα PC, PlayStation 3 και Xbox 360 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο και θεωρείται μέχρι και σήμερα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του franchise.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.