Το Towers of Aghasba θυμίζει αρκετά 'Breath of the Wild' στο πρώτο του trailer

Γνωρίστε τον open world τίτλο της Dreamlit Games
25 Μαΐου 2023 08:44
Το Towers of Aghasba θυμίζει αρκετά 'Breath of the Wild' στο πρώτο του trailer

Στο πλαίσιο του PlayStation Showcase 2023 ανακοινώθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον νέο παιχνίδι που έφερε πάνω του πολλά vibes από "Breath of the Wild", "Animal Crossing" αλλά και "Horizon". Ο λόγος για το Towers of Aghasba της Dreamlit Games το οποίο μάς συστήθηκε μέσα από ένα πρώτο trailer που έδειξε όλη του την ομορφιά. 

Πέραν του πανέμορφου εξωγήινου κόσμου όπου εκτυλίσσεται, το Towers of Aghasba είναι ένα open-word builder παιχνίδι που στόχος σας είναι να χτίσετε το νησί των ονείρων σας. Θα εξερευνήσετε τον ποικίλο και παράξενο κόσμο του, με τη χλωρίδα και την πανίδα, ενώ θα αναπτύσσετε τόσο την πόλη όσο και την φύση γύρω σας, προσπαθώντας να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ τους. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και διάφορα κοινωνικά χαρακτηριστικά για να παίξετε με φίλους στον κόσμο του αλλά δεν διευκρινίστηκαν περαιτέρω. 

Έντονο θα είναι επίσης το στοιχείο της επιβίωσης στο νησί αυτό, καθώς θα υπάρξουν προκλήσεις αλλά και αγχωτικές στιγμές, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο "gameover" ή κατάσταση αποτυχίας στο παιχνίδι, καθώς η Dreamlit φαίνεται να εστιάζει στην απόλαυση της  εξερεύνησης και του χτισίματος.

Εικαστικά το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες του Studio Ghibli του θρυλικού Hayao Miyazaki. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα παρακάτω πλάνα προέρχονται από μια πρώιμη beta βερσιόν του. 

Το Towers of Aghasba θα κυκλοφορήσει το 2024 για τα PS5 και PC. Δείτε το πρώτο trailer του παρακάτω: 

Tags: